Λίβερπουλ, ο «κρυπτονίτης» του Χάαλαντ: Μόνο οι «reds» τον έχουν κρατήσει στο απόλυτο μηδέν! (pic)

Λίβερπουλ, ο «κρυπτονίτης» του Χάαλαντ: Μόνο οι «reds» τον έχουν κρατήσει στο απόλυτο μηδέν! (pic)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει καταφέρει είτε να σκοράρει, είτε να βγάλει ασίστ, σε όλα τα φετινά ματς, εκτός από δύο. Σε αυτά με τη Λίβερπουλ...

Με γκολ του Μοχάμεντ Σαλάχ η Λίβερπουλ κατάφερε να πάρει μια τεράστια νίκη απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι και να στείλει γερό… μήνυμα εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα δεν κατάφερε να φύγει με το μεγάλο διπλό από το «Άνφιλντ», μένοντας έτσι στο -4 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ η οποία «έσπασε» την έδρα της Λιντς. Ένας από τους λόγους για τους οποίους η Σίτι δεν μπόρεσε να αποδράσει με το «τρίποντο», ήταν η… ήσυχη εμφάνιση του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Διαβάστε επίσης: Η «αναγέννηση» του Κέπα: Το εξωπραγματικό στατιστικό του και η «μυθική» εμφάνιση με την Άστον Βίλα (pics, vid)

Ο Νορβηγός σούπερ σταρ δεν κατάφερε να φανεί κόντρα στη Λίβερπουλ, μένοντας έτσι μετά από πολύ καιρό «άσφαιρος». Το πιο «τρελό» ωστόσο, είναι το γεγονός πως αυτή ήταν μόλις η δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν, που ο Χάαλαντ ολοκληρώνει ματς χωρίς γκολ ή ασίστ.

Μέχρι στιγμής ο Νορβηγός είχε σε όλα τα ματς είτε γκολ, είτε ασίστ, πέρα από ένα. Το ματς στο «Άνφιλντ» ήταν μόλις το δεύτερο στο οποίο ο Χάαλαντ δεν βάζει το… χεράκι του σε κάποιο γκολ. Ποιο ήταν το άλλο παιχνίδι; Το ματς με τη Λίβερπουλ στο Community Shield!

Και τα δύο ματς δηλαδή, στα οποία δεν είχε συμμετοχή σε γκολ, ήταν κόντρα στη Λίβερπουλ, η οποία δείχνει να βρίσκει τα… κουμπιά του «ρομπότ»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ