Γιατί αναβλήθηκε το ντέρμπι τίτλου Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι – Πότε θα διεξαχθεί

Γιατί αναβλήθηκε το ντέρμπι τίτλου Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι – Πότε θα διεξαχθεί

Όλη η Premier League παίζει μπάλα, εκτός από τους δυο πρωτοπόρους. Γιατί δεν θα γίνει το ντέρμπι τίτλου ανάμεσα σε Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Εμβόλιμη αγωνιστική έχει η εβδομάδα αυτή στην Premier League. Πιο συγκεκριμένα, οι αγγλικές ομάδες θα αγωνιστούν σήμερα και αύριο ώστε να καλύψουν το κενό που άφησαν λόγω του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Μια αναμέτρηση ωστόσο δεν θα γίνει. Και μάλιστα πρόκειται για το μεγάλο ντέρμπι τίτλου, με βάση τα τωρινά δεδομένα. Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι δεν θα αγωνιστούν αυτό το διήμερο, καθώς ο αγώνας που ήταν προγραμματισμένος να δώσουν αναβλήθηκε.

Διαβάστε επίσης: Βγαίνει στο προσκήνιο ο Φορτούνης

Ποιος είναι ο λόγος ωστόσο που οι δύο πρωτοπόροι της λίγκας δεν θα παίξουν; Η Άρσεναλ… Πιο συγκεκριμένα, οι «κανονιέρηδες» θα αγωνιστούν αύριο με την PSV, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Ο συγκεκριμένος αγώνας είχε αναβληθεί πριν από περίπου έναν μήνα, ακριβώς μετά τον θάνατο της Βασίλισσας, λόγω της αδυναμίας των αστυνομικών αρχών να εγγυηθούν την απαραίτητη ασφάλεια.

Έτσι, η UEFA προγραμμάτισε τον αγώνα για τις 20/10, «σπρώχνοντας» ουσιαστικά για τον Νοέμβριο το ντέρμπι ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Μάντσεστερ Σίτι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ