Τσιμίκας για Νούνιεζ: «Είναι μηχανή των γκολ»

Τσιμίκας για Νούνιεζ: «Είναι μηχανή των γκολ»

Ο Κώστας Τσιμίκας χαρακτήρισε των Ντάργουιν Νούνιεζ, «μηχανή των γκολ», μετά το τρίτο γκολ του Ουρουγουανού στα τελευταία του τρία παιχνίδια.

Ο Ντάργουιν Νούνιεζ μετά το μουδιασμένο του ξεκίνημα στην Premier League και γενικότερα με τη φανέλα της Λίβερπουλ, έχει αρχίσει να βρίσκει όλα και με μεγαλύτερη συχνότητα τον δρόμο προς τα δίχτυα. Το βράδυ τη Τετάρτης, σκόραρε ξανά, στην εντός έδρας νίκη των «ρεντς» επί την Γουέστ Χαμ, μετά από ασίστ που του «μοίρασε» ο Κώστας Τσιμίκας.

Ο «Greek Scouser» χρησιμοποιείται αρκετά το τελευταίο διάστημα από τον Γιούργκεν Κλοπ και δεν σταματάει να δίνει γκολ στους συμπαίκτες του. Ο διεθνής αμυντικός αναφέρθηκε στον Νούνιεζ λέγοντας χαρακτηριστικά:

Διαβάστε επίσης: Φουλ για το 4Χ4 ο Ολυμπιακός, για την επιστροφή στις νίκες ο Παναθηναϊκός

«Είναι πάντα εκεί. Μπορεί να σκοράρει με το αριστερό, με το δεξί και με το κεφάλι – είναι μηχανή γκολ. Χρειάζεται αυτοπεποίθηση, η οποία έρχεται και εύχομαι ό,τι καλύτερο να σκοράρει όλο και περισσότερα γκολ για να βοηθήσει την ομάδα να μας δώσει περισσότερες νίκες γιατί για εμάς είναι ένας πολύ, πολύ σημαντικός παίκτης».

Σχετικά με την ασίστ του δήλωσε:

«Είναι μια πολύ καλή στιγμή για μένα. Ειδικά επειδή ήταν μια σέντρα για τον Ντάργουιν γιατί ήθελα να τον βοηθήσω. «Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος για αυτό. Είναι σαν κάθε μέρα να δουλεύω μαζί του για να κάνω καλύτερες σέντρες και να έχω καλύτερες παραστάσεις. Λοιπόν, είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ