Αμορίμ: «Όνειρο η επιστροφή Ρονάλντο αλλά όχι εφικτή»

Αμορίμ: «Όνειρο η επιστροφή Ρονάλντο αλλά όχι εφικτή»

Για τις φήμες περί επιστροφής Κριστιάνο Ρονάλντο στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας μίλησε ο τεχνικός της ομάδας, Ρούμπεν Αμορίμ, λέγοντας πως θα ήταν όνειρο αν συνέβαινε κάτι τέτοιο ωστόσο δεν είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί.

Τα σενάρια περί αποχώρησης του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο ολοένα και φουντώνουν. Παίκτης και ομάδα τα έχουν «σπάσει» και η φυγή του Πορτογάλου από το Ολντ Τράφορντ μοιάζει πιο πιθανή από ποτέ. Άλλωστε και ο ίδιος έχει δηλώσει πως θέλει να αποχωρήσει.

Ένα από τα πολλά σενάρια που ακούγονται και είχε ακουστεί και το καλοκαίρι είναι η μεγάλη επιστροφή του 37χρόνου στην πρώτη του ομάδα, την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Διαβάστε επίσης: Η ιστορία μιας καταστροφής

Για τις φήμες αυτές μίλησε ο τεχνικός της Πορτογαλικής ομάδας, Ρούμπεν Αμορίμ, «κόβοντας» τα όνειρα των φίλων της Σπόρτινγκ καθώς όπως είπε η μεταγραφή Ρονάλντο είναι όνειρο που δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής των «λιονταριών»:

«Είναι όνειρο η επιστροφή του Κριστιάνο, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Η ομάδα δεν είναι σε θέση να πληρώσει τις υψηλές αποδοχές του. Είναι στην κορυφή του κόσμου, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε πράγματα, που ξεπερνούν τις οικονομικές δυνατότητες μας», τόνισε σχετικά ο 37χρονος Πορτογάλος τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ