Τα 25.000.000 €, το «πάρτε τώρα τον Ποντένσε» και οι αποκαλύψεις του Football insider (pics+vids)

Τα 25.000.000 €, το «πάρτε τώρα τον Ποντένσε» και οι αποκαλύψεις του Football insider (pics+vids)

Χαμός στην Αγγλία με τον Ποντένσε – Φουντώνουν οι φήμες για την Εβερτον – Ποιος θέλει εδώ και… τώρα τον Πορτογάλο στα «ζαχαρωτά» - Ολες οι τελευταίες εξελίξεις!

Ο Ντάνιελ Ποντένσε έχει πολλούς θαυμαστές στην Αγγλία. Ενας από αυτούς φαίνεται πως είναι και ο Φρανκ Λάμπαρντ, με τον θρύλο της Τσέλσι και νυν προπονητή της Εβερτον, να θέλει σαν… τρελός την απόκτηση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού της Γουλβς.

Ο βραχύσωμος εξτρέμ, ο οποίος πλέον είναι βασικός και αναντικατάστατος στους Λύκους, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στη φετινή σεζόν και έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού να έχει τραβήξει – δικαιολογημένα – πάνω του όλα τα βλέμματα. Όπως αναφέρουν τις τελευταίες ημέρες οι αγγλικές ιστοσελίδες, το όνομά του βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Εβερτον, με τα «ζαχαρωτά» να είναι έτοιμα να προσφέρουν έως και 25.000.000 για να ικανοποιήσουν την Γουλβς και να καταφέρουν να κάνουν δικό τους τον Ποντένσε.

Διαβάστε επίσης: Τώρα μιλάει ο κόσμος του Ολυμπιακού: Ανοιχτή προπόνηση πριν από το ντέρμπι (pic)

Μια μεταγραφή, που όπως αναφέρουν στα ρεπορτάζ τους οι Βρετανοί, θα μπορούσε να ολοκληρωθεί τον ερχόμενο Ιανουάριο, με την Εβερτον μάλιστα να έχει ξεκινήσει ήδη τις απαραίτητες συνομιλίες με την Γουλβς, για να αποκτήσει τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, που μέχρι τώρα έχει 14 συμμετοχές στη φετινή σεζόν, με 2 γκολ σε 957 λεπτά.

Ανάμεσα σε αυτούς που θέλουν να δουν τον Ντάνιελ Ποντένσε στην Εβερτον είναι και ο πρώην τερματοφύλακας των Λιντς, Τότεναμ, Μπλάκμπερν και Μπάρσνεϊ, Πολ Ρόμπινσον, ο οποίος μιλώντας στη βρετανική ιστοσελίδα Football Insider, υποστήριξε ότι τα «ζαχαρωτά» πρέπει να πάρουν τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό. «Πάρτε τον Ποντένσε. Θα είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Η Γουλβς δεν τα πηγαίνει καλά φέτος και είναι πιθανό να υποβιβαστεί. Εάν συμβεί αυτό, πολλοί από τους ποδοσφαιριστές της θα αποχωρήσουν από την ομάδα. Ο Ποντένσε θα είναι μια χρυσή επιλογή. Στην περίπτωση του υποβιβασμού της Γουλβς, όμως, θα υπάρξουν πολλοί σύλλογοι που θα ενδιαφερθούν για τον Πορτογάλο. Γι’ αυτό και η Εβερτον θα πρέπει να κάνει τώρα την κίνησή της», ανέφερε μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος άσος.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε, ο οποίος μετακόμισε στην Premier League τον Ιανουάριο του 2020 σε μια μεταγραφή που έφερε 19 εκατ. ευρώ στα ταμεία του Ολυμπιακού, μέχρι τώρα έχει 82 παιχνίδια με τη φανέλα των Γουλβς, έχοντας 12 γκολ και 8 ασίστ σε 4.889 λεπτά.

Με τους Ερυθρόλευκους είχε 68 συμμετοχές, με 13 γκολ και 14 ασίστ, ενώ συνολικά στην καριέρα του έχει 288 συμμετοχές, με 38 γκολ και 46 ασίστ.

Το συμβόλαιο που έχει με την Γουλβς είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ενώ αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο βρίσκεται πλέον στα 20.000.000 €. Τον Δεκέμβρη του 2020 η μετοχή του είχε χτυπήσει limit up και είχε φτάσει μέχρι και τα 25.000.000 €! Το ποσό που φέρεται να δίνει η Εβερτον στους Λύκους, για να καταφέρει να κάνει δικό τον Ποντένσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ