25.000.000 € για Ποντένσε – Σε ποια ομάδα παίρνει μεταγραφή ο Πορτογάλος

25.000.000 € για Ποντένσε – Σε ποια ομάδα παίρνει μεταγραφή ο Πορτογάλος

Ο Ντανιέλ Ποντένσε είναι έτοιμος να πάρει μεταγραφή τον Ιανουάριο, με τη συμφωνία να «αγγίζει» τα 25.000.000 ευρώ

Ο Ντανιέλ Ποντένσε αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες της Γουλβς, πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν σε ατομικό επίπεδο, είναι αναντικατάστατος και μετά τη μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό διανύει την καλύτερη του χρονιά στο Νησί.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ είναι αναντικατάστατος από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου με αρκετές ομάδες της Premier League να εξετάζουν την περίπτωση του. Ωστόσο, η ομάδα που έχει δείξει ξεκάθαρο ενδιαφέρον για την απόκτηση του είναι η Έβερτον, με τον Φρανκ Λάμπαρντ να θέλει διακαώς τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και μάλιστα άμεσα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Αγγλία, τα ζαχαρωτά ψάχνουν εξτρέμ και ο μεγάλος τους στόχος είναι ο Ποντένσε, με τις πληροφορίες μάλιστα να κάνουν λόγο για επίσημη πρόταση στη Γουλβς για να τον κάνουν δικό τους. Το ποσό που προσφέρει αρχικά η Έβερτον είναι περίπου 25.000.000 ευρώ, με τις επαφές των δυο συλλόγων να είναι σε καλό δρόμο.

Από εκεί και πέρα, ο ίδιος ο Ποντένσε έχει στα χέρια του πρόταση για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας από πλευράς της ομάδας του Φρανκ Λάμπαρντ, με πολύ καλύτερες απολαβές από αυτές που έχει στη Γουλβς και εφόσον τα βρουν οι δυο ομάδες πολύ δύσκολα να πει «όχι». Όπως αναφέρει η «Sun» όμως παρότι η Έβερτον δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο για τον παίκτη, Κρίσταλ Πάλας και Σαουθάμπτον είναι αποφασισμένες να μπουν στη διεκδίκηση του Ποντένσε και ήδη έχουν προσεγγίσει τον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες.

Από το Νησί πάντως θεωρούν δεδομένη την αποχώρηση του Ποντένσε από τη Γουλβς τον Γενάρη, ειδικά με τη χρονιά που κάνει, αφού και οι «λύκοι» θέλουν να βάλουν χρήματα στο ταμείο τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ