Η Λιντς έριξε «ban» σε οπαδό της που δεν σεβάστηκε τα θύματα του Χίλσμπορο

Η Λιντς έριξε «ban» σε οπαδό της που δεν σεβάστηκε τα θύματα του Χίλσμπορο

Σε μόνιμο αποκλεισμό οπαδού της από το γήπεδο προχώρησε η Λίντς, ο οποίος στο ματς με τη Λίβερπουλ λοιδορούσε τα θύματα του Χίλσμπορο.

Στην τελευταία αναμέτρηση της Λίβερπουλ για το πρωτάθλημα στο Άνφιλντ με αντίπαλο τη Λιντς, ένας οπαδός των φιλοξενούμενων χλεύαζε τους φίλους των «κόκκινων» για τα θύμα από τα την τραγωδία του Χίλσμπορο.

Ένα τραγικό γεγονός, όπου στις 15 Απριλίου του 1989 η Λίβερπουλ και το Αγγλικό ποδόσφαιρο γενικότερα θρήνησε 97 θύματα και ο οπαδός της Λιντς εν ονόματι, Μπεν Κόνολι, αποφάσισε να λοιδορήσει αυτό συμβάν.

Διαβάστε επίσης: Υποβλήθηκε σε επέμβαση ο Σόν – Κίνδυνος να χάσει το Μουντιάλ

Φυσικά αντίδραση της διοίκησης της Λιντς ήταν άμεση και δραστική, παίρνοντας την απόφαση να αποκλείσει για πάντα τον φίλαθλο, από το γήπεδό της, με την ανακοίνωση του συλλόγου να αναφέρει:

«Η Λιντς λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη τη συμπεριφορά των οπαδών μας είτε παρακολουθούν αγώνες που παίζονται εντός είτε εκτός έδρας.

Ως αποτέλεσμα της έρευνάς μας, έχουμε απαγορεύσει στο συγκεκριμένο άτομο μόνιμα να την είσοδό του σε οποιονδήποτε αγώνα της Λιντς, εντός και εκτός έδρας.

Η Λιντς Γιουνάιτεντ δεν επιδοκιμάζει αυτή τη συμπεριφορά, δεν εκπροσωπεί τον σύλλογό μας και έτσι τα άτομα που συμπεριφέρονται με τέτοιο τρόπο τιμωρούνται».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ