ΑΕΚ: Τα δεδομένα με Αραούχο και Μουκουντί εν όψει Τρίπολης

ΑΕΚ: Τα δεδομένα με Αραούχο και Μουκουντί εν όψει Τρίπολης

Αποφασισμένος να δώσει το παρών ο Σέρχιο Αραούχο στο προσεχές ματς στην Τρίπολη, αμφίβολος ο Άρολντ Μουκουντί.

Το μπλοκάκι των απουσιών του Ματίας Αλμέιδα δεν λέει να αδειάσει παρά μόνο γεμίζει…

Δύο νέα προβλήματα, τα οποία αφορούν τον Σέρχιο Αραούχο και τον Άρολντ Μουκουντί προστέθηκαν στο στρατόπεδο της ΑΕΚ εν όψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης το σαββατοκύριακο.

Διαβάστε επίσης: Χρειάζεται νίκες εκτός από βελτίωση

Ο Αργεντίνος επιθετικός έχει ένα πρήξιμο στον αριστερό προσαγωγό, ωστόσο πρόκειται τελικά για ένα οίδημα στον τένοντα, κάτι δηλαδή όχι ανησυχητικό.

Ο αρχηγός της Ένωσης δεν θέλει με τίποτα να λείπει από την Τρίπολη το Σαββατοκύριακο και θα κάνει τα πάντα ώστε να δώσει το παρών σε άλλον έναν αγώνα.

Από την άλλη πλευρά τα νέα για τον Μουκουντί δεν είναι τόσο ενθαρρυντικά. Ο Καμερουνέζος στόπερ δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την ίωση που τον ταλαιπωρεί και η συμμετοχή του στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης είναι αμφίβολη. Ωστόσο αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις των κιτρινόμαυρων πως ο θηριώδης αμυντικός θα βγει νικητής στην κούρσα και θα είναι στην διάθεση του Αλμέιδα.

Για να έχει το κεφάλι του ήσυχο ωστόσο ο Αργεντίνος τεχνικός έχει αρχίσει να δουλεύει ήδη το δίδυμο Μήτογλου – Τζαβέλλας καθώς δεδομένη είναι και η απουσία του Βίντα λόγω τραυματισμού.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ