Γουλβς – Άρσεναλ 0-2: Καλπάζουν προς τον τίτλο οι «κανονιέρηδες»

Γουλβς – Άρσεναλ 0-2: Καλπάζουν προς τον τίτλο οι «κανονιέρηδες»

Η Άρσεναλ εκμεταλλεύτηκε την γκέλα της Μάντσεστερ Σίτι, πέρασε με 2-0 από το «Μολινό» επί της Γουλβς και ξέφυγε με +5 από τους «Πολίτες».

Δεν άφησε χαμένη την ευκαιρία η Άρσεναλ! Η Μπρέντφορντ έκανε μεγάλο δώρο στους «κανονιέρηδες» με τη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι και η ομάδα του Αρτέτα επικράτησε με 2-0 στην έδρα της Γουλβς, ξεφεύγοντας με +5 από τους πρωταθλητές.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Χάμες θα παίξει… «μονό» με τον Κώστα Φορτούνη (vids+pics)

Μόλις στο 5′ η Άρσεναλ σκόραρε με τον Ζεσούς, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Η λύση για τους Λονδρέζους ήρθε τελικά στο δεύτερο ημίχρονο, με διπλό «χτύπημα» του Έντεγκααρντ.

Στο 55ο λεπτό ο Βιέιρα έκανε το γύρισμα και ο Νορβηγός με πλασέ σε κενό τέρμα έκανε το 0-1, με την Άρσεναλ να μην κατεβάζει ρυθμό μετά το γκολ. Κι έτσι έφτασε και στο 0-2 όταν στο 76′  ο Σα έσωσε μετά από σουτ του Μαρτινέλι αλλά στην επαναφορά και πάλι ο Έντεγκααρντ έγραψε το 0-2.

Γουλβς: Σα, Σεμέδο (68’ Λεμπικίσα), Κόλινς, Κίλμαν Τότι (80’ Ματέους Νούνες), Μπουένο, Μουτίνιο (68’ Ποντένσε), Νέβες, Μπ.Τραορέ, Αν.Τραορέ, Γουέδες

Άρσεναλ: Ράμσντεϊλ, Γκάμπριελ, Γουάιτ, Σαλιμπά, Ζιντσένκο (90+1’ Ελνενί), Τζάκα (16’ Βιέιρα, 90+1’ Νέλσον), Παρτέι, Έντεγκααρντ, Σακά (90+1’ Σέντρικ), Ζεσούς, Μαρτινέλι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ