Μεγάλη αποκάλυψη για τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Μεγάλη αποκάλυψη για τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Λίγες μέρες μετά τη συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο που «άναψε» φωτιές, ο Ζόρζε Μέντες διαπραγματεύεται με την Μπάγερν για την παραχώρηση του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει καταφέρει για ακόμη μια φορά να είναι το Νο. 1 αντικείμενο συζήτησης παγκοσμίως, αλλά για τους λάθος λόγους, μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Πιρς Μόργκαν και ουσιαστικά κράζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Έρικ Τεν Χαγκ.

Ο Ρονάλντο στράφηκε εναντίον όλων στην ομάδα και πια φαίνεται πως η αποχώρησή του από το Ολντ Τράφορντ κατά την προσεχή χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι μονόδρομος. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail» μάλιστα, ο Πορτογάλος κάνει ήδη κινήσεις για να βρει την επόμενη ομάδα του.

Ο Ρονάλντο που από το καλοκαίρι έκανε κινήσεις για να αποχωρήσει φαίνεται πως έχει δίαυλο επικοινωνίας με την Μπάγερν Μονάχου, με τον Ζόρζε Μέντες να έχει αναλάβει το δύσκολο έργο των διαπραγματεύσεων.

Από την πλευρά της η Γιουνάιτεντ δεν μπορεί παρά να τον αφήσει ελεύθερο να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει μετά το τελευταίο συμβάν, αφού το κλίμα ήταν που ήταν στραβό, με τη συνέντευξη που παραχώρησε παράγινε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ