«Παίζει» του Κασιέρα για τον Ολυμπιακό (vid)

«Παίζει» του Κασιέρα για τον Ολυμπιακό (vid)

Σενάρια από τη Ρωσία εμπλέκουν τον Ολυμπιακό και τον 25χρονο Κολομβιανό επιθετικό της Ζενίτ – Ποιος είναι ο Ματέο Κασιέρα.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο της Superleague με την ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ και πλέον έχει έναν μήνα μπροστά του για να «τρέξει» το μεταγραφικό του πλάνο ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν.

Ήδη τα σενάρια και η μεταγραφολογία γύρω από τους ερυθρόλευκους δίνουν και παίρνουν και ένα από τα ονόματα που έχει ακουστεί είναι και αυτό του Ματέο Κασιέρα. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Ρωσία, αλλά και ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του 25χρονου επιθετικού που αγωνίζεται στη Ζενίτ, παρά το γεγονός πως θεωρητικά είναι πλήρης στη γραμμή κρούσης.

Ο Κολομβιανός σέντερ φορ δεν έχει προσαρμοστεί στην ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, στην οποία μεταγράφηκε το περασμένο καλοκαίρι μετά την εντυπωσιακή σεζόν στη Σότσι, όπου αγωνιζόταν. Στη Ζενίτ όμως δεν έχει καταφέρει να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, έχοντας σε 14 συμμετοχές ένα τέρμα και ήδη υπάρχουν φήμες για αποχώρηση του από την ομάδα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα λοιπόν, ο Κασιέρα μπορεί να χρησιμοποιήσει το «παράθυρο» της FIFA για διακοπή συμβολαίου σε περίπτωση που αγωνίζεται σε σύλλογο της Ρωσίας. Αν το κάνει αυτό, τότε ο Ολυμπιακός θα εξετάσει σοβαρά την περίπτωσή του, όπως επίσης η Βασιλεία και ομάδες από την Πορτογαλία και το Βέλγιο.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τον Κασιέρα, ο 25χρονος στράικερ έχει ύψος 1.79 μ. και αγωνίζεται κυρίως στην κορυφή της επίθεσης, αλλά υπό προϋποθέσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα άκρα. Πέρσι πραγματοποίησε συνολικά 26 συμμετοχές, έχοντας 14 γκολ και 6 ασίστ σε 2.212 λεπτά συμμετοχής, με τη φανέλα της Σότσι.

Πριν τη Σότσι ο Κολομβιανός αγωνιζόταν στην Μπελενένσες, ενώ έχει περάσεις επίσης από την Ντεπορτίβο Καλί, τον Αγιαξ, την Γκρόνιγκερ, Ρασίγνκ Κλουμπ και Αγιαξ. Συνολικά, στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 227 αγώνες, έχοντας 79 γκολ και 24 ασίστ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ