«Ψυχρός» ο Μπρούνο Φερνάντες με τον Ρονάλντο: Τον χαιρέτησε με το ζόρι στην εθνική Πορτογαλίας (vid)

«Ψυχρός» ο Μπρούνο Φερνάντες με τον Ρονάλντο: Τον χαιρέτησε με το ζόρι στην εθνική Πορτογαλίας (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατάφερε να επηρεάσει και τον «κολλητό» του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπρούνο Φερνάντες με όσα είπε, με αφορμή να τον χαιρετήσει με το ζόρι στην «πρώτη» της εθνικής Πορτογαλίας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ανοίξει μέτωπο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για όσα είπε και βγήκαν στη δημοσιότητα στο πλαίσιο συνέντευξής του στον Πιρς Μόργκαν και το μέλλον του στην αγγλική ομάδα είναι στον… αέρα.

Το κλίμα πλέον στα αποδυτήρια των κόκκινων διαβόλων είναι ψυχρό και όπως είναι λογικό δεν έχει επηρεαστεί μόνο η διοίκηση του συλλόγου, αλλά και ολόκληρη η ομάδα, με τα λεγόμενα του Πορτογάλου σούπερ σταρ πριν λίγα 24ωρα.

Μεταξύ αυτών φαίνεται πως είναι κι ο συμπατριώτης του, Μπρούνο Φερνάντες. Έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες στα social media ένα βίντεο, που μετάδωσε το CNN, στο οποίο η συνάντηση των δύο παικτών στο camp της εθνικής Πορτογαλίας ήταν άβολη.

Συγκεκριμένα, ο Φερνάντες φαίνεται ότι ήθελε ξεκάθαρα να αποφύγει τον Ρονάλντο, ο Κριστιάνο περίμενε να τον χαιρετήσει με ένα… σκληρό βλέμμα και, όπως φαίνεται, οι δύο συμπαίκτες δεν θα έχουν ποτέ ξανά την ίδια σχέση.

Δείτε τον «χαιρετισμό» των δυο Πορτογάλων:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ