Νέα «καρφιά» του Ρονάλντο προς την Γιουνάιτεντ

Νέα «καρφιά» του Ρονάλντο προς την Γιουνάιτεντ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να επιτίθεται κατά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Κριστιάνο Ρονάλντο στον δημοσιογράφο, Κρις Μόργκαν ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να συνεχίζει να εξαπολύει τα «βέλη» του προς την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και στους Γκλέιζερς.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» μεγατόνων πριν την σέντρα του Μουντιάλ: «Το Κατάρ δωροδόκησε παίκτες του Εκουαδόρ» – Απίστευτες λεπτομέρειες

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ρονάλντο: 

Για το ποδόσφαιρο που έχει γίνει business

«Αυτά που μου δίνουν κίνητρο είναι τα ρεκόρ, η ανδεναλίνη. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Πλέον το βλέπω σαν δουλειά. Τα τελευταία χρόνια το βλέπω σαν δουλειά, έχω δει πολλά πράγματα και έχω απογοητευτεί πολύ. Το πάθος για το παιχνίδι έχει μείνει άθικτο. Αλλά την ίδια στιγμή έχω δει κι άλλα πράγματα. Είναι μέρος μιας δουλειάς γιατί τα πάντα στον κόσμο αυτή τη στιγμή είναι μια δουλειά»

Για την αποχώρησή του στο παιχνίδι απέναντι στην Τότεναμ 

Ειλικρινά έχω μετανιώσει που έφυγα από το στάδιο. Πιθανότατα, ίσως όχι. Είναι δύσκολο να το πω 100% αλλά ένιωσα ότι ο προπονητής με προκάλεσε. Δεν επιτρέπεται, για μένα, να με βάλει για τρία λεπτά σε ένα παιχνίδι. Συγγνώμη, δεν είμαι αυτός ο παίκτης. Ξέρω τι μπορώ να δώσω στις ομάδες. Το καλοκαίρι όταν έφυγα από το φιλικό το έκαναν οκτώ ακόμα παίκτες αλλά μόνο το δικό μου όνομα αναφέρθηκε. Έγινα το μαύρο πρόβατο, το καταλαβαίνω. Ζήτησα συγγνώμη και για μένα το ζήτημα έληξε»

Για τον Τεν Χαγκ που δεν τον έβαλε απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι

«Δικαιολογίες, δικαιολογίες. Δεν θέλω να τον κρίνω, μπορεί να έχει διαφορετική άποψη από μένα΄. Διάλεξε τους παίκτες που θεωρεί καλύτερους. Το σέβομαι αλλά ξέρεις, δικαιολογίες όλη την ώρα. Δεν μπορεί να υπάρχει μια δικαιολογία για τα πάντα, δεν βγαίνει λογική έτσι. Δεν θες να με βάλεις απέναντι στη Σίτι επειδή σέβεσαι την καριέρα μου αλλά θες να με βάλεις τρία λεπτά απέναντι στην Τότεναμ, δεν έχει λογική. Πιστεύω το έκανε επίτηδες. Ένιωσα προκλητική την όλη συμπεριφορά του»

Κριτική στους Γκλέιζερς

«Οι ιδιοκτήτες του συλλόγου δεν νοιάζονται για το κλάμπ. Όπως ξέρετε, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας σύλλογος μάρκετινγκ. Θα βγάλουν λεφτά από το μάρκετινγκ και κατά τη γνώμη μου δεν ενδιαφέρονται για το άθλημα»

Για την τιμωρία του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Ήταν στρατηγική του συλλόγου. Απογοητεύτηκα τρομερά πολύ από την επικοινωνία της Γιουνάιτεντ. Ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα με κανέναν σύλλογο ή προπονητή. Με τιμωρούν για τρεις μέρες, κατά τη γνώμη μου ήταν υπερβολικό. Ήταν ντροπή. Η τιμωρία μου ήταν εξευτελιστική»

Για το αν θα είναι παίκτης της Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο.

«Είναι δύσκολο να το πω τώρα, επειδή έχω το μυαλό μου στο Μουντιάλ. Θα είναι το τελευταίο μου, το πέμπτο μου. Δεν ξέρω τι θα συμβεί μετά από αυτό. Οι οπαδοί θα είναι πάντα στην καρδιά μου και ελπίζω πως θα πάρουν την πλευρά μου ό,τι κι αν συμβεί, είτε φύγω, είτε μείνω. Κανείς δεν είναι τέλειος. Πάντα θα κάνω λάθη. Είναι δύσκολο να πω κάτι τώρα γιατί είμαι επικεντρωμένος στο Παγκόσμιο Κύπελλο»

Για το αν θα φύγει από τη Γιουνάιτεντ

«Είναι δύσκολο για μένα να πω ότι δεν θα επιστρέψω στη Γιουνάιτεντ. Θα δούμε τι θα συμβεί. Όπως είπα πριν, οι οπαδοί θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Βλέπω στον δρόμο την αγάπη , το πάθος, τον σεβασμό που έχουν για μένα. Ελπίζω να μην ξεχάσουν όσα έχω κάνει και θα συνεχίσω να κάνω. Εκτιμώ την αγάπη τους. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη, ελπίζω να σας δω σύντομα»

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ