Ρούνεϊ: Tι απάντησε σε όσα του «έσουρε» ο Ρονάλντο

Ρούνεϊ: Tι απάντησε σε όσα του «έσουρε» ο Ρονάλντο

Δεν άφησε αναπάντητα ο Ρούνεϊ τα όσα είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο γι' αυτόν στην πολύκροτη σύνεντευξη του Πορτογάλου στον Πιρς Μόργκαν.

Μέρες μετά… και ο «θόρυβος» από την πολύκροτη συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Πιρς Μόργκαν δεν λέει να κοπάσει.

Ο Πορτογάλος είχε αναφερθεί στην συνέντευξη μεταξύ άλλων και στον πρώην συμπαίκτη του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέιν Ρούνεϊ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω γιατί με κριτικάρει τόσο άσχημα, πιθανότατα επειδή τελείωσε την καριέρα του και εγώ παίζω ακόμα σε υψηλό επίπεδο. Δεν πρόκειται να πω ότι δείχνω ωραιότερος από εκείνον, κάτι που είναι αλήθεια…»

Διαβάστε επίσης: Ο όμιλος-«καρμπόν» & ο νέος ηγέτης της «σελέστε»

Τα λεγόμενα αυτά του 37χρόνου σέντερ φορ δεν άφησε αναπάντητα ο παλαίμαχος των «κόκκινων διαβόλων» απαντώντας σε σχετική ερώτηση του «CNN» και λέγοντας πως ο Ρονάλντο είναι μεν κορυφαίος ποδοσφαιριστής αλλά έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου γι’ αυτόν και δυσκολεύεται να το διαχειριστεί.

Συγκεκριμένα είπε:

«Είναι φανταστικός παίκτης. Εκείνος και ο Μέσι είναι πιθανότατα οι δύο καλύτεροι παίκτες όλων των εποχών. Δεν έχει να κάνει με κριτική, αυτό που έχω πει είναι ο χρόνος έρχεται για όλους μας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δυσκολεύεται να το διαχειριστεί.

Έδωσε μία συνέντευξη και μεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο. Κάποια σχόλιά του ήταν λίγο παράξενα αλλά είμαι σίγουρος ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ασχοληθεί με αυτό όταν δουν όλη τη συνέντευξη και πάρουν όποια μέτρα χρειαστούν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ