Ο όμιλος-«καρμπόν» & ο νέος ηγέτης της «σελέστε»

Ο όμιλος-«καρμπόν» & ο νέος ηγέτης της «σελέστε»

Εμπλουτίζουμε την ενότητα της στήλης με τα μακροχρόνια μουντιάλ, με τρία ακόμη προγνωστικά στοιχήματος από τον 7ο & 8ο όμιλο

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

4η ημέρα προαναγγελίας του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, συνεχίζουμε την σειρά άρθρων με τις μεσοπρόθεσμες και μακροχρόνιες επιλογές που ξεχωρίζουμε με τους δύο τελευταίους ομίλους της μεγάλης διοργάνωσης. Εμπλουτίζουμε την ενότητα της στήλης με τα μακροχρόνια μουντιάλ, με τρία ακόμη προγνωστικά στοιχήματος από τον 7ο & 8ο όμιλο.

Βραζιλία 1η & Καμερούν 4ο @ 2.10

Προγνωστικά Μουντιάλ

7ος Όμιλος

  • Βραζιλία
  • Ελβετία
  • Σερβία
  • Καμερούν

Με μεγάλο φαβορί και ξεκαθάρο αουτσάιντερ ο 7ος όμιλος, ενώ για τη δεύτερη θέση στα νοκ άουτ αναμένεται μεγάλη μάχη. Όμιλος-“καρμπόν” αφού Βραζιλία, Σερβία & Ελβετία βρέθηκαν αντιμέτωπες στην ίδια φάση και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας! Τότε Βραζιλιάνοι και Σέρβοι συνέχισαν στα νοκ άουτ και είναι αρκετά πιθανό να επαναληφθεί το σενάριο. Οι Σέρβοι είναι θεωρητικά πιο ποιοτικοί, με μεσοεπιθετικούς που πρωταγωνιστούν στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά οι Ελβετοί είναι σταθερά παρόντες στα μεγάλα ραντεβού, έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από τέτοιες διοργανώσεις και υπερτερούν στο κομμάτι της συνοχής και της πνευματικής διαχείρισης. Οι Σέρβοι ως Βαλκάνιοι μπορούν να γίνουν αυτοκαταστροφικοί, γι αυτό στο H2H δίνουμε προβάδισμα στην Ελβετία. Για την Βραζιλία τα γράψαμε και στο part 2, την ποντάραμε να πάει μέχρι τέλους με το Νεϊμάρ οδηγό. Ο ηγέτης της “σελεσάο” είναι πιο ώριμος από ποτέ, προέρχεται από ένα εκπληκτικό τρίμηνο στην Παρί, “σερβίρει” και σκοράρει ακατάπαυστα. Στα ειδικά στοιχήματα που κυκλοφορούν εντοπίσαμε αξία στην αγορά του να σκοράρει ένα φάουλ στη διοργάνωση, η οποία προσφέρεται σε απόδοση 5.50!

Μεγάλο και δίκαιο φαβορί στον όμιλο οι Βραζιλιάνοι, η απόδοση για την πρωτιά τους είναι αναμενόμενα χαμηλή. Αξίζει όμως να συνδυαστεί με το Καμερούν να τερματίσει τελευταίο στον όμιλο. Θα περάσουν δύσκολα οι Αφρικανοί με το ρόστερ που κατεβάζουν στη διοργάνωση κυρίως στο μεσοαμυντικό κομμάτι. Λείπουν η ποιότητα, οι παραστάσεις, το φορμάρισμα στην άμυνα, ενώ και στα χαφ, πέραν του Ανγκισά, το επίπεδο είναι αρκετά χαμηλό. Πολύ δύσκολα θα ξεπεράσουν κάποιον από τους Ευρωπαίους, οπότε θα πάμε με το 1η Βραζιλία & 4ο Καμερούν σε απόδοση 2.10.

8ος Όμιλος

  • Πορτογαλία
  • Ουρουγουάη
  • Γκάνα
  • Νότια Κορέα

 

Ο 8ος και τελευταίος όμιλος είναι θεωρητικά και ο πιο αμφίρροπος της διοργάνωσης. Πέραν από έναν αποκλεισμό των Πορτογάλων δεν θα προκαλέσει έκπληξη όποια κι αν είναι η τελική κατάταξή του. Οι Γκανέζοι είναι η αφρικανική ομάδα με τη μεγαλύτερη δυναμική και τις καλύτερες πορείες των τελευταίων Μουντιάλ, ενώ οι Κορεάτες είναι μία ομάδα με σταθερές παρουσίες στο μεγάλο ραντεβού που τρέχει ακατάπαυστα και μπορεί να κάνει ζημιές, παρότι ο Σον προέρχεται από τραυματισμό.

Πορτογάλοι και Ουρουγουανοί έχουν το προβάδισμα, η λογική λέει ότι θα περάσουν μαζί στα νοκ άουτ, αλλά η αγορά “δίδυμο πρόκρισης” δεν έχει αξία στο 1.55. Δεν πάει το χέρι να σπάσουμε το δίδυμο παρότι τα αουτσάιντερ του ομίλου είναι επικίνδυνα, οπότε θα πάμε σε ειδική επιλογή με ρίσκο. Όσοι παρακολουθούν την στήλη γνωρίζουν για την ποδοσφαιρική “καψούρα” που έχουμε στον Ντάργουιν Νούνιες. Ο Ουρουγουανός φορ άρχισε βρίσκει τα πατήματά του στη Λίβερπουλ, πηγαίνει “ζεστός” στο Κατάρ έχοντας σκοράρει 5 φορές τον τελευταίο μήνα και θα ξεκινά στην κορυφή της “σελέστε”. Έχει πάρει την σκυτάλη από τους Καβάνι, Σουάρες, ήρθε η ώρα να γίνει ηγέτης της χώρας του. Γνωστό ότι μπορεί να απειλήσει με ποικίλους τρόπους. Σουτάρει με δεξί/αριστερό, είναι εξαιρετικός στον αέρα, παίζει και με πλάτη και στον χώρο και το 8.00 στο να βγει πρώτος σκόρερ στον όμιλο μοιάζει υπερβολικό. Ο Κριστιάνο είναι το φαβορί στην σχετική αγορά, αλλά προέρχεται από πολύ άσχημη σεζόν και πέραν από τα εξωαγωνιστικά θέματα που έχει με τον τεν Χάαγκ και όλο τον οργανισμό της Γιουνάιτεντ, δεν είναι πια στο ελίτ επίπεδο. Το αποδεικνύουν και τα στατιστικά του και η εικόνα του όσο αγωνίστηκε το φθινόπωρο.

Μακροχρόνια Μουντιάλ (Part 4)

 7ος Όμιλος: Νικητής & 4η θέση  ➡ 1. Βραζιλία & 4. Καμερούν (απόδοση 2.10)

8ος Όμιλος: Πρώτος σκόρερ ομίλου  ➡ Ντάργουιν Νούνιες (απόδοση 8.00)

Extra Ειδικό

Νεϊμάρ – Συνολικά γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ  ➡ Over 0.5 (απόδοση 5.50)

Νούνιες 1ος σκόρερ ομίλου @ 8.00
Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ