«Κλεισμένος» από την Τσέλσι για τον Ιανουάριο ο Νκούνκου

«Κλεισμένος» από την Τσέλσι για τον Ιανουάριο ο Νκούνκου

Σε μια μεγάλη μεταγραφή τον ερχόμενο Ιανουάριο είναι πολύ κοντά η Τσέλσι.

Ο Κρίστοφερ Νκούνκου θα φορέσει οριστικά τη φανέλα της Τσέλσι τον Ιανουάριο. Μπορεί το καλοκαίρι ν’ ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη Λειψία έως το 2026, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και ήδη έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Λονδίνου.

Ο 24χρονος Γάλλος επιθετικός, που λόγω τραυματισμού αποκλείστηκε από την αποστολή της εθνικής ομάδας στα τελικά του Μουντιάλ του Κατάρ, εντυπωσίασε την περασμένη σεζόν και μάλιστα αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της Bundesliga, έχοντας στο ενεργητικό του 20 γκολ.

Διαβάστε επίσης: «Σειρήνες» για Παλάσιος – Ποια ομάδα τον θέλει

Ο διεθνής άσος με ρίζες από το Κονγκό, σύμφωνα με ρεπορτάζ αγγλικών ΜΜΕ, τον περασμένο Αύγουστο είχε βρεθεί πολύ κοντά στη μετακίνηση του στην Τσέλσι και μάλιστα είχε υποβληθεί, υπό άκρα μυστικότητα, σε ιατρικές εξετάσεις στη Φρανκφούρτη για λογαριασμό της ομάδας του Λονδίνου.

Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο ιδιοκτήτης των «μπλε», Τοντ Μπόλι, έχει διευθετήσει όλες τις λεπτομέρειες και ο διεθνής επιθετικός θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας του τον Ιανουάριο, σε μια μεταγραφή το κόστος της οποία θα φθάσει τα 60 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ