«Ο Τεν Χαγκ διώχνει τον Ντε Χέα – Ψάχνει τερματοφύλακα η Γιουνάιτεντ»

«Ο Τεν Χαγκ διώχνει τον Ντε Χέα – Ψάχνει τερματοφύλακα η Γιουνάιτεντ»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι διατεθειμένη να ανανεώσει το συμβόλαιο του Νταβίντ Ντε Χέα, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Έρικ Τεν Χαγκ επιθυμεί νέο τερματοφύλακα.

Ο Νταβίντ Ντε Χέα το καλοκαίρι θα συμπληρώσει 12 χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όταν και θα ολοκληρωθεί το τρέχον συμβόλαιό του με το σύλλογο. Ο Ισπανός τερματοφύλακας είναι και τη φετινή σεζόν ο βασικός γκολκίπερ των «κόκκινων διαβόλων», έχοντας πραγματοποιήσει 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις διατηρώντας εννιά φορές ανέπαφη την εστία του.

Στο συμβόλαιο του υπάρχει η δυνατότητα να ενεργοποιηθεί από τη Γιουνάιτεντ, οψιόν ανανέωσης και να τον κρατήσει στις τάξεις της για ακόμα έναν χρόνο, ωστόσο σύμφωνα με τον Γερμανό δημοσιογράφο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει μιας και ο τεχνικός της ομάδας, Έρικ Τεν Χαγκ, αναζητάει ήδη κάποιον άλλον για να καθίσει κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης: Έριξε την «βόμβα» η Φενέρ με Κώστα Αντετοκούνμπο

Συνολικά στην καριέρα του στην κόκκινη πλευρά του Μάντσεστερ, ο Ντε Χέα, το συμβόλαιο του οποίου ανέρχεται στα 18-20 εκατ. ευρώ ετησίως, έχει πραγματοποιήσει 507 συμμετοχές, από τις οποίες διατήρησε το μηδέν στην εστία του στις 174.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ