Τι δήλωσε ο Κλοπ για Μπέλιγκχαμ

Τι δήλωσε ο Κλοπ για Μπέλιγκχαμ

Για το ενδεχόμενο μεταγραφής του Τζουντ Μπέλινγκχαμ, στη Λίβερπουλ μίλησε ο τεχνικός των «Reds», Γιούργκεν Κλοπ.

Η Premier League κάνει σέντρα ξανά με την διεξαγωγή της Βoxing Day.

Εν όψει της επανέναρξης της σεζόν μίλησε και ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ με τους Βρετανούς δημοσιογράφους να τον «βομβαρδίζουν» με ερωτήσεις σχετικά με τον Τζουντ Μπέλιγκχαμ.

Ο Γερμανός τεχνικός από την πλευρά του αποθέωσε τον μόλις 19χρονο μέσο που κάνει θραύση σε Bundesliga, Champions League και εσχάτως και στο Παγκόσμιο Κύπελλο, δίχως, όμως, να μπει στην κουβέντα για το οικονομικό σκέλος μιας πιθανής μεταγραφής του, αφήνοντας να εννοηθεί πως είναι υπεράνω χρημάτων σε αυτή τη φάση της καριέρας του.

Διαβάστε επίσης: Η λίστα του Μίτσελ, οι εκκρεμότητες και οι «καραμπόλες»

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για χρήματα όταν μιλάμε για έναν παίκτη σαν κι αυτόν. Όλοι μπορούν να δουν ότι είναι εκπληκτικός.

Αν ζητήσεις από κάποιον που δεν έχει ιδέα με ποδόσφαιρο ή που γνωρίζει αλλά έχει καιρό να παρακολουθήσει ποδόσφαιρο να σου πει την ηλικία του, δεν νομίζω ότι θα πλησίαζε κανείς. Θα έλεγαν όλοι 28 ή 29 γιατί παίζει τόσο ώριμα. Έκανε ένα φανταστικό Παγκόσμιο Κύπελλο. Φανταστικό.

Θα μπορούσα να τον περιγράψω κάπως έτσι: είναι πολύ δύσκολο να μάθεις σε κάποιον όλα όσα διαθέτει ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ. Αλλά είναι πολύ εύκολο να μάθει εκείνα που του έχουν μείνει για να βελτιωθεί. Ναι, είναι πραγματικά πολύ καλός παίκτης.

Το σκέφτομαι εδώ και δύο ή τρία χρόνια που σημειώνει πρόοδο με την Ντόρτμουντ. Δεν έχω ιδέα πάντως για το τι σημαίνει αυτό σε οικονομικούς όρους. Αλήθεια πιστεύω πως πρέπει να του κάνουμε τη χάρη και να μη μιλάμε τόσο για χρήματα. Το λέω από τη μεριά των Άγγλων. Μην υψώσετε εμπόδια στην εξέλιξή του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ