Μπρέντφορντ – Τότεναμ 2-2: Έσωσε τον βαθμό με «ιστορικό» Κέιν

Μπρέντφορντ – Τότεναμ 2-2: Έσωσε τον βαθμό με «ιστορικό» Κέιν

Η Μπρέντφορντ προηγήθηκε με 2-0, αλλά με μπροστάρη τον Χάρι Κέιν που έγραψε ιστορία, η Τότεναμ πήρε την ισοπαλία με 2-2 και έσωσε έστω τον βαθμό.

Με γκέλα επέστρεψε στις υποχρεώσεις της για την Premier League η Τότεναμ μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Μπρέντφορντ, αντέδρασε όμως και έφτασε στην ισοφάριση (2-2), παίρνοντας έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Χάρι Κέιν, που με δικό του γκολ ξανάβαλε στο ματς την ομάδα του, έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Boxing Day με 10 γκολ, αφήνοντας στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας τον Ρόμπι Φάουλερ με 9. Ο επιθετικός των «Spus» δέχθηκε μάλιστα και πικάρισμα από τους οπαδούς των γηπεδούχων λόγω του χαμένου πέναλτι με τη Γαλλία.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Οπωσδήποτε να «χτίσει» σερί

Η Μπρέντφορντ ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος όπου προηγήθηκε με πλασέ του του Γιάνελτ στο 15′ ενώ έκανε και το 2-0 με γκολ του Τόνεϊ στο 54′. Κάπου εκεί η Τότεναμ ξύπνησε και λίγο έλειψε να πάρει και το ματς.

Αρχικά μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά του Κέιν στο 65′ και ισοφάρισε σε 2-2 έξι λεπτά αργότερα με πλασέ του Χόιμπιεργκ. Στο 85′ η Τότεναμ άγγιξε την ανατροπή, αλλά η κεφαλιά του Κέιν σταμάτησε στο δοκάρι και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Μπρέντφορντ: Ραγιά, Γιόργκενσεν, Μι, Πίνοκ, Γιάνελτ, Χένρι, Ρόσρσλεφ, Νόργκαρντ (82’ Ντα Σίλβα), Γιένσεν (67’ Γκόντος), Τόνεϊ, Εμπουεμό (82’ Βίσα).

Τότεναμ: Φόρστερ, Ντάιερ, Τανγκανγκα, Λενγκλέ (90’+5 Ντέιβις), Πέρισιτς, Ντόχερτι, Μπισουμά, Χόιμπιεργκ, Κέιν, Κουλουσέφσκι, Σον.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ