Κλοπ: «Ο Γκάκπο μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης»

Κλοπ: «Ο Γκάκπο μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Λίβερπουλ, Κόντι Γκάκπο και αποκάλυψε πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Η Λίβερπουλ ήταν η ομάδα που κατάφερε να κλείσει το μεγάλο deal και να «αρπάξει» τον Κόντι Γκάκπο μέσα από τα χέρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ένα ποσό κοντά στα 45 εκατ. ευρώ.

Ο τεχνικός των «ρεντς», Γιούρκεν Κλοπ, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη (29/12), εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μεταγραφή και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολλανδό επιθετικό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Διαβάστε επίσης: Το πρωτάθλημα του… Ιωαννίδη δεν τελειώνει από τα μισά του

«Είναι ένας πραγματικά καλός παίκτης και το πακέτο είναι τρομερά ενδιαφέρον, έχει ποιότητα και δυνατότητες. Μπορεί να παίξει σε διαφορετικές θέσεις, για την ακρίβεια μπορεί να καλύψει τέσσερις θέσεις στην επίθεση παίζοντας στα άκρα και κεντρικά.

Είναι πολύ νεαρός και ήταν σε φόρμα τόσο με την Αϊντχόφεν όσο και με την εθνική Ολλανδίας. Η θέση που πιθανότατα να προτιμάει να παίζει είναι στα αριστερά σε διάταξη 4-3-3», ενώ σχετικά με το πότε θα είναι έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του ανέφερε:

«Ίσως να υπάρχει κάποια ελπίδα με την Μπρέντφορντ αλλά ρεαλιστικά δεν υπάρχουν ελπίδες αφού οι τράπεζες εχουν αργία την Δευτέρα και θα πρέπει να υπογραφτούν κάποια χαρτιά. Πιθανότα με την Γουλβς (σ.σ. 7 Ιανουαρίου) θα είναι στη διάθεσή μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ