Γκουαρντιόλα: «Αν παίξουμε με τη Γιουνάιτεντ όπως με τη Σαουθάμπτον δεν έχουμε ελπίδα»

Γκουαρντιόλα: «Αν παίξουμε με τη Γιουνάιτεντ όπως με τη Σαουθάμπτον δεν έχουμε ελπίδα»

Η Μάντσεστερ Σίτι γνώρισε σοκαριστική ήττα από τη Σαουθάμπτον με 2-0 για το Λιγκ Καπ, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να δηλώνει πως αν οι παίκτες του έχουν την ίδια εικόνα με τη Γιουνάιτεντ θα ηττηθούν.

Η Μάντσεστερ Σίτι αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Λιγκ Καπ, γνωρίζοντας την ήττα από τη Σαουθάμπτον με 2-0, με τους «Πολίτες» να καλούνται πλέον να επανέλθουν στις καλές εμφανίσεις για το ντέρμπι κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» (14/1).

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας, Πεπ Γκουαρντιόλα, τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης πως αν η ομάδα του παρουσιαστεί με τον ίδιο τρόπο απέναντι στους «Κόκκινους Διαβόλους» θα ηττηθεί.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με Λάτο και Ολυμπιακό – Τι λένε στην Ισπανία

«Φυσικά αν παίξουμε με αυτόν τον τρόπο δεν έχουμε ελπίδες. Ξέρω σε τι φάση είναι. Πολλά χρόνια ανυπομονούν να μείνουν σε αυτή τη θέση. Ξέρουμε ακριβώς τι να κάνουμε, πρέπει να παίξουμε καλύτερα και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε.

Κέρδισε η καλύτερη ομάδα. Ήταν καλύτεροι. Είχαμε μια κακή βραδιά, έπαιξαν καλά. Ξεκινήσαμε άσχημα κι εκείνοι πραγματοποίησαν μία καλή εμφάνιση. Θέλω να αξίζουμε τη νίκη και δεν την αξίζαμε. Η Σαουθάμπτον αξίζει να είναι στον ημιτελικό αυτής της διοργάνωσης.

Ήταν μια κακή βραδιά. Δεν πλησιάσαμε αυτό που είμαστε. Τρεις ημέρες μετά την Τσέλσι. Τίποτα να πω. Ήταν καλύτεροι, τους συγχαίρουμε και το δεχόμαστε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ