Εξελίξεις με Λάτο και Ολυμπιακό – Τι λένε στην Ισπανία

Εξελίξεις με Λάτο και Ολυμπιακό – Τι λένε στην Ισπανία

Ο Τόνι Λάτο «ψήνεται» για Ολυμπιακό και πιέζει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή - Η συζήτηση με τον Γκατούζο και η απόφαση της διοίκησης...

Ο Ολυμπιακός προχωράει για την απόκτηση του Νταβίντ Σουάζο, όπως διαβάσατε χθες από to10.gr, όμως την ίδια ώρα ασχολείται και με την περίπτωση του Τόνι Λάτο για το αριστερό άκρο της άμυνας του.

Οι ερυθρόλευκοι περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και το ενδιαφέρον από το εξωτερικό, αλλά «δουλεύουν» τις περιπτώσεις που τους απασχολούν, με τον 25χρονο αμυντικό της Βαλένθια να αποτελεί πρώτη επιλογή για τον Μίτσελ.

Ο Ισπανός τεχνικός θέλει πολύ την απόκτηση του Λάτο, ο Ολυμπιακός είχε στείλει τελεσίγραφο στη Βαλένθια, όμως ρεπορτάζ από την Ιβηρική κάνουν λόγο για επιθυμία του ίδιου του παίκτη να έρθει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με το «estadiodeportivo», ο μπακ των «νυχτερίδων» έχει ενημερώσει τον Τζενάρο Γκατούζο πως θέλει να αποχωρήσει και να γίνει παίκτης των Πειραιωτών, με τον προπονητή της ομάδας να του έχει δώσει το «ΟΚ», αλλά να του ξεκαθαρίζει παράλληλα ότι τα πάντα εξαρτώνται από τη διοίκηση.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση, μιας και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και δεν θα ανανεώσει. Ο Λάτο έχει «ψηθεί» για τα καλά για τον Ολυμπιακό σύμφωνα με όσα λένε στην Ισπανία και αναμένονται εξελίξεις άμεσα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λάτο πήρε χρόνο συμμετοχής ως βασικός στον ημιτελικό του Super Cup με τη Ρεάλ Μαδρίτης και είχε μάλιστα εξαιρετική παρουσία και μία ασίστ προτού αποχωρήσει στην παράταση με πρόβλημα τραυματισμού.

Όσον αφορά το μέλλον του οι Ισπανοί αναφέρουν ότι θα είναι μακριά από τη Βαλένθια, ενώ τονίζεται ότι πέρα από τον Ολυμπιακό απασχολεί κι άλλες ομάδες όπως οι Μπέτις, Μαγιόρκα, Χετάφε και Οσασούνα, αλλά η μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας φαίνεται να αποτελεί για τον ίδιο προτεραιότητα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ