Επίσημο: Δανεικός στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Βέγκχορστ (pic)

Επίσημο: Δανεικός στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Βέγκχορστ (pic)

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Βουτ Βέγκχορστ με τη μορφή δανεισμού από την Μπέρνλι μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι κι επίσημα ο Βουτ Βέγκχορστ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του διεθνή Ολλανδού φορ με τη μορφή δανεισμού από την Μπέρνλι ως το τέλος της σεζόν ενώ στη συμφωνία των δύο ομάδων δεν υπάρχει οψιόν αγοράς.

Ο Βέγκχορστ αγωνίστηκε στην Μπεσίκτας το πρώτο μισό της σεζόν και μέτρησε εννιά γκολ και τέσσερις ασίστ σε 18 ματς ενώ είχε και δύο γκολ στον προημιτελικό του Μουντιάλ με την Αργεντινή.

Διαβάστε επίσης: Ο Μάρκο Σίλβα γράφει ιστορία στον πάγκο της Φόυλαμ (vids, pic)

Η ανακοίνωση της Γιουνάιτεντ:

Οι πρώτες δηλώσεις του Βέγκχορστ: «Νιώθω προνομιούχος που ήρθα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχω παίξει εναντίον του συλλόγου στο παρελθόν και είναι φανταστικό το συναίσθημα που τώρα έχω την ευκαιρία να φορέσω τη διάσημη κόκκινη φανέλα. Έχω δει την πρόοδο της Γιουνάιτεντ υπό τον Έρικ τεν Χαγκ αυτή τη σεζόν και ανυπομονώ να αρχίσω να παίζω τον ρόλο μου στην ώθηση της ομάδας προς τους στόχους της.

Ό,τι κι αν συμβεί τους επόμενους μήνες, μπορώ να υποσχεθώ ότι θα δώσω τα πάντα στον σύλλογο για όσο καιρό είμαι εδώ. Ευχαριστώ όλους όσους συνέβαλαν στο να φτάσω σε αυτό το στάδιο και τώρα ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και να μπω αμέσως στα πλάνα του προπονητή μου».

Περισσότερα σε λίγο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ