Αθώος ο Μεντί για έξι κατηγορίες βιασμού

Αθώος ο Μεντί για έξι κατηγορίες βιασμού

Ο Μπεντζαμίν Μεντί κρίθηκε αθώος από το δικαστήριο για τις έξι από τις επτά κατηγορίες βιασμού, καθώς και για μία κατηγορία για σεξουαλική επίθεση.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, Μπεντζαμίν Μεντί, απαλλάχθηκε πλήρως για κατηγορίες έξι βιασμών και για μία κατηγορία για σεξουαλική επίθεση κατά πέντε γυναικών, στη δίκη που κρατούσε από τον Αύγουστο.

Το δικαστήριο του Τσέσαϊρ έκρινε αθώο τον παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι για τα παραπάνω, ενώ δεν μπόρεσε να φτάσει σε ετυμηγορία στην έβδομη και τελευταία κατηγορία περί βιασμού.

Διαβάστε επίσης: Κώστας Παπανικολάου: Ο αρχηγός βγήκε (ξανά) μπροστά στα δύσκολα (vids)

Η εισαγγελική υπηρεσία υπεράσπισης έχει μία εβδομάδα διορία για να αποφασίσει αν θα κυνηγήσει νέα εκδίκαση των κατηγοριών στις οποίες δεν υπήρξε πόρισμα, σύμφωνα με όσα αναφέρει το BBC.

Η Μάντσεστερ Σίτι εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Η Μάντσεστερ Σίτι σημειώνει την απόφαση του δικαστηρίου του Τσέστερ, στην οποία ο Μπεντζαμίν Μεντί απαλλάχθηκε από επτά κατηγορίες. Η δίκη ολοκληρώθηκε.

Δεδομένου ότι υπάρχουν ανοιχτά ζητήματα, η Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι σε θέση να σχολιάσει περισσότερο την δεδομένη στιγμή».

Ο συγκατηγορούμενος του Μεντί, Λουίς Σαχά Ματουρί, απαλλάχθηκε επίσης για τρεις κατηγορίες για βιασμό εναντίον δύο γυναικών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ