Γκουαρντιόλα: «Μας λείπει το πάθος»

Γκουαρντιόλα: «Μας λείπει το πάθος»

Στην έλλειψη πάθους στάθηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα μετά το παιχνίδι με την Τότεναμ.

Η Μάντσεστερ Σίτι μέσα σε 19 λεπτά μετέτρεψε το εις βάρος της 0-2 του πρώτου 45λεπτου από την Τότεναμ σε 4-2, πανηγυρίζοντας μία τεράστια νίκη έτσι όπως εξελίχθηκε η εξ αναβολής αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Premier League. Απόλυτος πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Ριάντ Μαχρέζ, ο οποίος είχε δύο γκολ και μία ασίστ. Ο τεχνικός όμως των πρωταθλητών, Πεπ Γκουαρντιόλα, δεν έκρυψε πως η ομάδα του δεν αποδίδει όπως ο ίδιος θα ήθελε:

«Είμαι σίγουρα χαρούμενος για τη νίκη, αλλά είμαστε μακριά από την ομάδα που ήμασταν. Παίξαμε καλά, αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα όπως η ανταγωνιστικότητα και άλλα στοιχεία από τα οποία είμαστε μακριά.

Διαβάστε επίσης: Ο Ραμόν, οι επόμενες δύο κινήσεις, ο Όλεγκ, ο Σισέ και οι Άραβες

Ημασταν τυχεροί, αλλά αργά ή γρήγορα θα αφήσουμε ξανά βαθμούς. Μας λείπει το πάθος, η φωτιά, η επιθυμία να νικήσουμε από το πρώτο λεπτό», τόνισε ο διάσημος Καταλανός τεχνικός και συμπλήρωσε:

«Το ίδιο ισχύει και για τους οπαδούς μας, οι οποίοι ήταν σιωπηλοί για 45 λεπτά. Γιούχαραν επειδή χάναμε, όχι επειδή παίζαμε άσχημα. Ίσως είναι σαν την ομάδα μας, ίσως ήμασταν τόσο άνετοι γιατί κερδίσαμε τέσσερα πρωταθλήματα σε πέντε χρόνια… Μετά το γκολ αντέδρασαν, αλλά δεν είναι αυτό το νόημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ