Άρης: Ξεκαθαρίζει για Καμαρά και Καμάτσο ενόψει Βόλου

Άρης: Ξεκαθαρίζει για Καμαρά και Καμάτσο ενόψει Βόλου

Ο Μαυριτανός επιθετικός και ο Πορτογάλος εξτρέμ θα δοκιμάσουν να πάρουν μέρος στην πρωινή προπόνηση και αν τα καταφέρουν θα τεθούν στη διάθεση του Πάρντιου για την αυριανή (21/1) αναμέτρηση με την ομάδα της Μαγνησίας στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Τα αποτελέσματα των μαγνητικών τομογραφιών στις οποίες υποβλήθηκαν οι Αμπουμπακάρ Καμαρά και Ράφαελ Καμάτσο, για τις ενοχλήσεις που ένιωθαν στον οπίσθιο μηριαίο, ήταν «καθαρά», όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι η συμμετοχή τους στον αυριανό (21/1) κρίσιμο αγώνα με τον Βόλο είναι και δεδομένη.

Οι δυο ποδοσφαιριστές θα δοκιμάσουν να πάρουν μέρος στην πρωινή προπόνηση και αν τα καταφέρουν χωρίς να αισθανθούν ενοχλήσεις, τότε θα τεθούν στη διάθεση του Άλαν Πάρντιου. Στον Άρη, φυσικά, δεν έχουν την παραμικρή διάθεση να ρισκάρουν τη συμμετοχή τους αν δεν είναι απόλυτα έτοιμοι, καθώς ακολουθεί και ο δεύτερος προημιτελικός Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Ακόμα, πάντως, και να συμπεριληφθούν στην αποστολή, δεν λογίζονται για το βασικό σχήμα. Δεδομένη είναι η απουσία του Νταμπό, από τις δυο επόμενες αναμετρήσεις με Βόλο και Ολυμπιακό, καθώς υπέστη θλάση στο γαστροκνήμιο και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 15 μέρες, περίπου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ