Αθπιλικουέτα: «Ο Μούντρικ δεν πρέπει να σκέφτεται το ποσό της μεταγραφής του»

Αθπιλικουέτα: «Ο Μούντρικ δεν πρέπει να σκέφτεται το ποσό της μεταγραφής του»

Ο Σέζαρ Αθπιλικουέτα μίλησε για τη μετακίνηση του Μούντρικ στην Τσέλσι.

Παίκτης της Τσέλσι είναι ο Μικάιλο Μούντρικ. Οι Λονδρέζοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του 22χρονου Ουκρανού διεθνούς εξτρέμ από την Σαχτάρ Ντόνετσκ, μεταγραφή που σύμφωνα με το κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα η ομάδα της Ουκρανίας θα αποφέρει στα ταμεία της 70 εκατ. ευρώ κι άλλα 30 εκατ. που προβλέπονται ως μπόνους.

Ο 22χρονος επιθετικός έκανε το ντεμπούτο του στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ (0-0) και ο αρχηγός της ομάδας του Λονδίνου, Σέζαρ Αθπιλικουέτα, μίλησε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «μπλε» και αποκάλυψε τι του είπε όταν τον καλωσόρισε στα αποδυτήρια:

«Ο Μικάιλο έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του και σίγουρα θα χρειαστεί ένα διάστημα προσαρμογής. Είναι μεγάλο ταλέντο και όταν τον καλωσόρισα στα αποδυτήρια του είπα πως δεν πρέπει να σκέφτεται το ποσό της μεταγραφής του και να είναι ο εαυτός του μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω πως θα μας βοηθήσει πολύ», τόνισε σχετικά ο Βάσκος αμυντικός.

Ο Μούντρικ, ο οποίος αναδείχθηκε ο παίκτης της χρονιάς της Σαχτάρ για δεύτερη σερί σεζόν, τράβηξε τα βλέμματα με τις εμφανίσεις του στη φάση των ομίλων του Champions League όπου σημείωσε τρία γκολ και μοίρασε δύο ασίστ, ενώ μετρά και 8 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Ουκρανίας. Είναι ο δεύτερος Ουκρανός παίκτης που έχει υπογράψει η Τσέλσι. Την αρχή έκανε ο Αντρι Σεφτσένκο το 2006, προερχόμενος από τη Μίλαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ