All in για τον Φερνάντες η Τσέλσι – Στην Πορτογαλία η διοίκηση για να «κλείσει» το deal (pic)

All in για τον Φερνάντες η Τσέλσι – Στην Πορτογαλία η διοίκηση για να «κλείσει» το deal (pic)

Τα πάντα για να πυροδοτήσει τη «βόμβα» Έντσο Φερνάντες κάνει η Τσέλσι!

Έτοιμη να ρίξει μια τελευταία «ζαριά» για τον Έντσο Φερνάντες και να πυροδοτήσει μια από τις «βόμβες» του χειμώνα είναι η Τσέλσι.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, οι «μπλε» του Λονδίνου θα καταθέσουν μέσα στις επόμενες ώρες την τελευταία τους πρόταση για τον Αργεντινό χαφ της Μπενφίκα, με στόχο να καταφέρουν να τον αποκτήσουν την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός για τον Σέρζι Κανός – Επαφές για τον 26χρονο Ισπανό εξτρέμ των 12.000.000 € – Κι άλλη λύση υπό συζήτηση

Όπως υποστηρίζει συγκεκριμένα ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Τσέλσι είναι πρόθυμη να φτάσει μέχρι και τα 120 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας του Έντσο, ωστόσο επιθυμεί να δώσει το ποσό σε δόσεις και όχι να «σπάσει» το συμβόλαιο.

Ο Ρουί Κόστα από την άλλη που είναι ο πρόεδρος της Μπενφίκα, εξακολουθεί να θέλει να κρατήσει τον Φερνάντες, ωστόσο δεν αποκλείεται να αλλάξουν όλα εντός της ημέρας, καθώς αντιπροσωπεία της διοίκησης της Τσέλσι αναμένεται να αναχωρήσει σήμερα για τη Λισαβόνα, προκειμένου να κλείσει το deal.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ