Τσέλσι – Φούλαμ 0-0: «Τσίμπησε» βαθμό στο «Stamford Bridge» ο Μάρκο Σίλβα

Τσέλσι – Φούλαμ 0-0: «Τσίμπησε» βαθμό στο «Stamford Bridge» ο Μάρκο Σίλβα

Στο ντεμπούτο του Έντσο Φερνάντες η Τσέλσι ήρθε ισόπαλη με 0-0 κόντρα στη Φούλαμ κι έμεινε με μόλις δύο νίκες στα 12 τελευταία ματς πρωταθλήματος.

Καλές οι μεταγραφές, αλλά αυτή η Τσέλσι θέλει πολλή δουλειά για να αλλάξει! Παρουσιάζοντας προβληματική εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, οι «μπλε» έμειναν στο 0-0 με τη Φούλαμ στο «Stamford Bridge» και πλέον μετρούν μόλις δύο νίκες στα 12 τελευταία τους παιχνίδια στην Premier League.

Ντεμπούτο για την ομάδα του Πότερ από τον Έντσο Φερνάντες που έδειξε πως θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί. Δεύτερη ζημιά από τον Μάρκο Σίλβα στη συμπολίτισσα, αφού τρεις εβδομάδες πριν είχε επικρατήσει με 2-1 για τον πρώτο γύρο.

Διαβάστε επίσης: Να είναι καλά ο… Ιτούδης!

Ο Χάβερτς ήταν ο μοιραίος για την Τσέλσι αφού αστόχησε από κοντά στο 32′ και στο 45′ είχε δοκάρι για το 1-0. Στο 79′ ο Φοφανά έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, αλλά ενώ πέρασε και τον Λένο δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Τσέλσι: Κέπα, Τζέιμς (60΄Αθπιλικουέτα), Τιάγκο Σίλβα, Μπαντιασίλ, Κουκουρέγια (84΄Τσίλγουελ), Γκάλαγκερ, Έντσο Φερνάντες, Μάουντ (75΄Φοφανά), Ζίγιεχ (60΄Στέρλινγκ), Χάβερτς, Μούντρικ (46΄Μαντουέκε)

Φούλαμ: Λένο, Τετέ, Ντιόπ, Ριμ, Ρόμπινσον, Παλίνια, Μ. Ριντ (75΄Σόλομον), Ν. Ριντ (Κέιρνι), Περέιρα, Γουίλιαν (75΄Γουίλσον), Μίτροβιτς (90+1΄Κάρλος Βινίσιους)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ