Άλλο ένα… ναυάγιο για τη Λίβερπουλ (3-0) – «Καθάρισαν» Φερνάντες και Ράσφορντ για τη Γιουνάιτεντ (2-1)

Άλλο ένα… ναυάγιο για τη Λίβερπουλ (3-0) – «Καθάρισαν» Φερνάντες και Ράσφορντ για τη Γιουνάιτεντ (2-1)

Δεν σηκώνει κεφάλι η Λίβερπουλ που ηττήθηκε με σκορ 3-0 εκτός έδρας από τη Γουλβς, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα επικρατώντας 2-1 της Κρίσταλ Πάλας.

Η… κατρακύλα της Λίβερπουλ συνεχίζεται με τους «κόκκινους» να φεύγουν με σκυμμένο το κεφάλι από την έδρα της Γουλβς, χάνοντας με το βαρύ 3-0, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Premier League.

Το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ έφτασε τα τέσσερα σερί παιχνίδια δίχως νίκη μένοντας στους 29 βαθμούς και τη 10η θέση της βαθμολογίας, την στιγμή που οι «λύκοι» πήραν ένα… τρίποντο ανάσα που τους ανεβάζει στους 20 και την 15η θέση.

Το ξεκίνημα ήταν τραγικό για τη Λίβερπουλ αφού μέχρι το 12′ βρισκόταν ήδη πίσω στο σκορ με 2-0. Το σκορ άνοιξε άθελά του ο Τζοέλ Ματίπ με αυτογκόλ για το 1-0 στο 5′, για να έρθει ο Κρεγκ Ντόουσον επτά λεπτά αργότερα και να γράψει το 2-0. Στο δεύτερο μέρος έγινε και το 3-0, με τον Ρουμπέν Νέβες να βυθίζει ακόμα περισσότερο τους «κόκκινους».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις της, ερχόμενη με φόρα από τις νίκες της σε FA Cup και League Cup, επιστρέφοντας παράλληλα στα θετικά αποτελέσματα και για το πρωτάθλημα, αφού επιβλήθηκε της Κρίσταλ Πάλας με σκορ 2-1.

Έτσι οι «κόκκινοι διάβολοι» έφτασαν τους 42 βαθμούς και την 3η θέση, ενώ η Πάλας παρέμεινε στους 24 πόντους και τη 12η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ προηγήθηκε με τον Μπρούνο Φερνάντες στο 7′, με τον Πορτογάλο να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι, για να έρθει το 2-0 από τον Μάρκους Ράσφορντ στο 62′. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με τον Σλουπ στο 76′. Αξίζει να σημειωθεί πως στο 70′ ο Κασεμίρο αντίκρισε την πρώτη απευθείας κόκκινη κάρτα της καριέρας του και αποβλήθηκε.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Άρσεναλ-Έβερτον 0-1

Άστον Βίλα-Λέστερ 2-4

Μπρέντφορντ-Σαουθάμπτον 3-0

Μπράιτον-Μπόρνμουθ 1-0

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Κρίσταλ Πάλας 2-1

Γουλβς-Λίβερπουλ 3-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ