Νιούκαστλ – Γουέστ Χαμ 1-1: Κόλλησαν κόντρα στα «σφυριά» οι «καρακάξες»

Νιούκαστλ – Γουέστ Χαμ 1-1: Κόλλησαν κόντρα στα «σφυριά» οι «καρακάξες»

Η Νιούκαστλ έμεινε ισόπαλη με σκορ 1-1 κόντρα στη Γουέστ Χαμ και έχασε την ευκαιρία να πιάσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Την ευκαιρία να ισοβαθμίσει εκ νέου στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε η Νιούκαστλ, που έμεινε ισόπαλη με σκορ 1-1 απέναντι στη Γουέστ Χαμ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Premier League.

Έτσι το σύνολο του Έντι Χάου έμεινε τέταρτο έχοντας συγκεντρώσει 40 βαθμούς, ενώ τα «σφυριά» πήραν έναν σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη, πηγαίνοντας στους 19 βαθμούς και τη 16η θέση.

Όλη η ιστορία της αναμέτρησης γράφτηκε στο πρώτο μέρος όπου σημειώθηκαν και δύο τέρματα της συνάντησης, με τις ομάδες να συμβιβάζονται με τον βαθμό της ισοπαλίας. Μόλις στο 1ο λεπτό η Νιούκαστλ σκόραρε με τον Γουίλοκ, όμως το γκολ ακυρώθηκε καθώς η μπάλα είχε περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου στη σέντρα του Αλμιρόν.

Ωστόσο, δύο λεπτά αργότερα, οι «καρακάξες» έφτασαν στο 1-0 με τον Γουίλσον να σκοράρει έπειτα από την ασίστ του Λόνγκσταφ. Η απάντηση της Γουέστ Χαμ ήρθε στο 32′ με δράστη τον Πακετά που έγραψε το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Πόουπ, Τρίπιερ, Σερ, Μπότμαν, Μπερν, Σαν Μαξιμέν (69’ Γκόρντον), Γουίλοκ (81’ Ααντερσον), Λόνγκσταφ, Γουίλσον, Ζοέλιντον, Αλμιρόν (81’ Μέρφι)

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Κέρερ (46’ Τζόνσον), Τσουφάλ (90+1’ Ντόουνς), Έμερσον, Αγκέρ, Ογκμπόνα, Πακετά (74’ Σούτσεκ), Ράις, Μπενραχμά (74’ Φορνάλς), Μπόουεν, Αντόνιο (81’ Ινγκς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ