Ρόμα – Έμπολι 2-0: Υπόθεση έξι λεπτών

Ρόμα – Έμπολι 2-0: Υπόθεση έξι λεπτών

Με δύο γκολ στα πρώτα έξι λεπτά, η Ρόμα επικράτησε εύκολα με 2-0 της Έμπολι και βλέπει «αστέρια».

Η Ρόμα μπήκε δυνατά στο ματς κόντρα στην Εμπολι και κατάφερε μέσα σε τέσσερα λεπτά να προηγηθεί με 2-0 και να «καθαρίσει» το παιχνίδι, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής στη Serie A.

Χωρίς να αποδώσει ιδιαίτερα καλό ποδόσφαιρο η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο κατάφερε να πάρει τη νίκη χάρη στα γρήγορα γκολ των Ιμπάνιεθ (2′) και Εϊμπραχαμ (6′), με τον Ντιμπάλα να είναι ο δημιουργός και των δύο. Με αυτό το τρίποντο, η Ρόμα ανέβηκε στην τρίτη θέση, έστω και με ματς παραπάνω.

Διαβάστε επίσης: Ιωνικός – Άρης 1-0: Ιωνικάρα για σωτηρία

Ρόμα: Πατρίσιο, Ιμπάνιεθ, Σμόλινγκ, Μαντσίνι, Μάτιτς, Ζαλέβσκι (90+5′ Γιορέντε), Κριστάντε, Πελεγκρίνι (90+5′ Mπελότι), Ελ Σααραουί (84’ Τσελίκ), Ντιμπάλα (70’ Μποβέ), Έιμπραχαμ

Έμπολι: Βικάριο, Ντε Βίντερ, Σατριάνο (62’ Καμπιάγκι), Άκπα Άκπρο (74’ Χέντερσον), Εμπουεχί (83’ Στοϊάνοβιτς), Μαρίν, Καπούτο (62’ Πίκολι), Μπαντινέλι (83’ Πιάτσα), Λουπέρτο, Μπαλντάντζι, Παρίζι

«Βυθίζεται» η Κρεμονέζε

Η Λέτσε «βύθισε» ακόμη περισσότερο την Κρεμονέζε, της οποίας επικράτησε με 2-0. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με τα γκολ των Μπασιρότο (58′) και Στρεφέτσα (69′), για να απομακρυνθούν ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ οι γηπεδούχοι παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και θα χρειαστούν ένα «θαύμα» για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ