Σοκαριστικές αποκαλύψεις ανθρώπου της UEFA: «Αυτά είναι τα… βρώμικα κόλπα της Μάντσεστερ Σίτι»

Σοκαριστικές αποκαλύψεις ανθρώπου της UEFA: «Αυτά είναι τα… βρώμικα κόλπα της Μάντσεστερ Σίτι»

Η Μάντσεστερ Σίτι περνάει μία από τις πιο δύσκολες στιγμές στη σύγχρονη ιστορία της και άνθρωπος της UEFA, μίλησε για τα κόλπα της, εκθέτοντας την ανεπανόρθωτα...

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι με την πλάτη στον τοίχο, άλλη μια φορά σχετικά με οικονομικά δεδομένα, που ενδέχεται να τις προκαλέσει τεράστια ζημιά και να της στερήσει ακόμη και όσα έχει πετύχει την τελευταία δεκαετία. Από τη Δευτέρα (6/2) έχει ξεσπάσει ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα με τους ιδιοκτήτες της αγγλικής ομάδας να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σχετική έρευνα των αγγλικών αρχών που κράτησε λίγο παραπάνω από πέντε χρόνια έδειξε ότι πολλά από τα «καθαρά» χρήματα που είχαν λαμβάνειν στα ταμεία τους και τα παρουσίαζαν ως χρήματα από συμφωνίες με χορηγούς μόνο τέτοια δεν ήταν. Έτσι, παρουσιάζονταν αλλά ήταν στην ουσία από την τσέπη των σεΐχηδων του συλλόγου!

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι μπροστά σε μία σοβαρή απειλή: σύμφωνα με όλα όσα γράφονται στον αγγλικό Τύπο μπορεί να χάσει μερικούς βαθμούς από τη φετινή κούρσα της στο πρωτάθλημα, μέχρι και κάποια πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει. Κανείς ακόμα δεν είναι σίγουρος για τίποτα. Ωστόσο, ο Ιβές Λετερμέ, ο οποίος ήταν επικεφαλής του τμήματος της UEFA για σχετική έρευνα προς τη Μάντσεστερ Σίτι δήλωσε:

«Έχουμε πολλά και σοβαρά αποδεικτικά στοιχεία, εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι. Είμαι σίγουρος ότι έχουν κάνει μία μεγάλη απάτη. Τα λεφτά των χορηγών ήταν από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες του συλλόγου. Χρησιμοποίησαν μία στρατιά από νομικούς συμβούλους και δικηγόρους, προκειμένου αυτά τα χρήματα να μην φανούν και να μπορούν να κάνουν άνετα τις βρωμιές τους. Η τωρινή έρευνα της Premier League είναι καλύτερη και πιο σοβαρή και φτάνει πολύ βαθιά. Δεν θυμίζει σε πολλά αυτή που είχε κάνει η UEFA πριν μερικά χρόνια», τα λόγια του.

Όλα τα δεδομένα είναι ακόμα ρευστά. Η τιμωρία της Μάντσεστερ Σίτι -αν υπάρξει στο τέλος κάτι τέτοιο- δεν ξέρει κανείς αν θα είναι βαριά και αν θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την τωρινή κατάταξη του συλλόγου στην Premier League. Οι άνθρωποι του συλλόγου είναι προετοιμασμένοι για το χειρότερο σενάριο, αλλά, θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, ώστε η ομάδα να πέσει στα… μαλακά!

Δείτε την ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ