Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι 1-0: Ο ιστορικός Κέιν έβαλε «φωτιά» στο πρωτάθλημα

Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι 1-0: Ο ιστορικός Κέιν έβαλε «φωτιά» στο πρωτάθλημα

Η Μάντσεστερ Σίτι ηττήθηκε με 1-0 από την Τότεναμ, χάρη στο γκολ του Χάρι Κέιν ο οποίος έγινε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία των «σπιρουνιών», και πέταξε το δώρο της Άρσεναλ.

Το γκολ του Χάρι Κέιν στο 15ο λεπτό ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στην Τότεναμ απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, με τον Άγγλο επιθετικό να γράφει παράλληλα ιστορία, πετυχαίνοντας το 267ο γκολ του με τη φανέλα των Σπερς σε όλες τις διοργανώσεις. Χαμένη ευκαιρία για την ομάδα του Γκουαρντιόλα που δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το δώρο της Άρσεναλ με την ήττα από την Έβερτον και παρέμεινε στο -5 από την κορυφή.

Η Τότεναμ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου, με τον Χόιμπιεργκ να κλέβει την μπάλα από τον Ρόδρι και να πασάρει την κατάλληλη στιγμή στον Κέιν ο οποίος νίκησε τον Έντερσον κι έκανε το 1-0, γράφοντας έτσι το όνομά του με «χρυσά γράμματα» στην ιστορία των Λονδρέζων.

Διαβάστε επίσης: Άρης: Συμφώνησε με Χριστοδουλόπουλο

Οι παίκτες της Σίτι προσπάθησαν να αντιδράσουν μετά το σοκ, και άγγιξαν το γκολ στο 45+1′, όταν ο Μαχρέζ έκανε το σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Γιορίς. Στο 66′ Πέρισιτς σέντραρε από αριστερά αλλά ο Κέιν δεν πρόλαβε να βάλει την προβολή και στο 68’ το σουτ του Άλβαρες πέρασε μόλις έξω.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης, με τους γηπεδούχους να ολοκληρώνουν το ματς με δέκα παίκτες καθώς στο 87’ αποβλήθηκε ο Ρομέρο με 2η κίτρινη.

Τότεναμ: Γιορίς, Ντέιβις, Ντάιερ, Ρομέρο, Έμερσον, Πέρισιτς (79’ Σεσενιόν), Χόιμπιεργκ, Μπεντανκούρ, Κουλουσέβσκι (88’ Σάντσεθ), Σον (84’ Μπισουμά), Κέιν

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Ακέ, Γουόκερ, Ακάντζι, Λιούις, Ρόδρι, Μπερνάρντο Σίλβα (84’ Γκιντογκάν), Γκρίλις, Μαχρέζ (59’ Ντε Μπρόινε), Χάαλαντ, Άλβαρες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ