Η Σαουθάμπτον «τελείωσε» τον Τζόουνς

Η Σαουθάμπτον «τελείωσε» τον Τζόουνς

Παρελθόν από τον πάγκο της Σαουθάμπτον αποτελεί ο Νέιθαν Τζόουνς.

Η Σαουθάμπτον απέλυσε σήμερα με τον Νέιθαν Τζόουνς, αφού υπό τις οδηγίες του Ουαλού τεχνικού ο σύλλογος της νότιας ακτής νίκησε μόνο σε ένα παιχνίδι της Premier League κ κατά τη διάρκεια της τρίμηνης θητείας του.

Ο Τζόουνς είναι ο δεύτερος προπονητής των «Αγίων» που χάνει τη δουλειά του αυτή τη σεζόν, αφότου ο πρώην τεχνικός της Λούτον είχε διοριστεί τον Νοέμβριο ως αντικαταστάτης του Ραλφ Χάσενχουτλ.

Διαβάστε επίσης: «Πανικός» με Γκαρσία στην ΑΕΚ: Και η Ντόρτμουντ στο «κόλπο»!

Ενώ η Σαουθάμπτον έφτασε στον πέμπτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας και στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, ο σύλλογος δεν κατάφερε να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού στο πρωτάθλημα και παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στα τελευταία οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος, η μοναδική νίκη της Σαουθάμπτον ήρθε απέναντι σε μια ανάλογα ταλαιπωρημένη Έβερτον, τον περασμένο μήνα.

Το τελευταίο παιχνίδι του Τζόουνς ήταν η χθεσινή εντός έδρας ήττα (1-2) από τη Γουλβς, παρότι οι «Άγιοι» όχι μόνο προηγήθηκαν αλλά και από το 27ο λεπτό έπαιζαν με παίκτη περισσότερο μετά την αποβολή του Μάριο Λεμίνα των «Λύκων».

Η Σαουθάμπτον έχει 15 βαθμούς σε 22 παιχνίδια και βρίσκεται τέσσερις πόντους μακριά από τη ζώνη ασφαλείας. Ο σύλλογος ανακοίνωσε ότι ο Ρούμπεν Σέλες θα αναλάβει την προπόνηση και θα προετοιμάσει την ενδεκάδα για τον αγώνα του επόμενου Σαββάτου, με την Τσέλσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ