Νέο μπάσιμο της Γιουνάιτεντ για τον Ντάμφρις

Νέο μπάσιμο της Γιουνάιτεντ για τον Ντάμφρις

Επανέρχεται δυναμικά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Ντένζελ Ντάμφρις

Σύμφωνα με  δημοσιεύματα της ιταλικής εφημερίδας «Gazzetta dello Sport», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιστρέφει στο «παιχνίδι» της απόκτησης του Ντάμφρις από την Ίντερ, με την μάνατζερ του, Ραφαέλα Πιμέντα, να έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές με την αγγλική ομάδα.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ πιστεύει στον 26χρονο συμπατριώτη του και έχει ζητήσει την απόκτησή του από την ομάδα του Μιλάνου στη θερινή μεταγραφική περίοδο ενώ υπενθυμίζουμε πως οι «οι κόκκινοι διάβολοι» είχαν κινηθεί για την απόκτηση του Ολλανδού και το καλοκαίρι του 22, χωρίς όμως επιτυχία. Το κόστος της μεταγραφής, αν και εφόσον αυτή πραγματοποιηθεί, αναμένεται να ξεπεράσει τα 50εκ. ευρώ. Για την απόκτηση του Ολλανδού μπακ της πρωταθλήτριας Ιταλίας έχουν επίσης εκδηλώσει ενδιαφέρον η Μπάγερν Μονάχου και η Τσέλσι, αλλά ο ίδιος τόνισε πως θα αποφασίσει το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης: Δεν είναι αστείο: Η ΕΠΟ κάνει πάρτι-μασκέ στο πάρκο Γουδή. Τι θα ντυθούν άραγε ο Τζακ και ο Μπαλτάκος;

Για του λόγου το αληθές, ο Ντάμφρις είχε δηλώσει τον περασμένο μήνα στον απεσταλμένο της εφημερίδας του Άμστερνταμ «De Telegraaf» στο Μιλάνο τα εξής: «Σίγουρα με κολακεύει το ενδιαφέρον τόσο μεγάλων ομάδων, αλλά είμαι σε μια εξίσου μεγάλη ομάδα, την Ίντερ. Όλα αυτά θα τα συζητήσουμε μετά το τέλος της σεζόν»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ