Στα… χαρακώματα Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Μάουντ

Στα… χαρακώματα Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Μάουντ

Ο Μέισον Μάουντ φέρνει στο προσκήνιο νέα κόντρα των δύο κορυφαίων ομάδων στο Νησί...

Ένας παίκτης της Τσέλσι και στην… μέση Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Μπορεί οι μεταγραφές να έκλεισαν τον Ιανουάριο όμως από τώρα οι δύο κορυφαίες αγγλικές ομάδες ψάχνονται για το καλοκαίρι. Με τον Μέισον Μάουντ της Τσέλσι να τις βάζει ξανά στα… χαρακώματα.

Διαβάστε επίσης: Εμβιλά: Από την Λαμία στην… Λαμία

Η πιο πρόσφατη κόντρα των δύο ομάδων; Για τον Χακπό όπου η Λίβερπουλ τον «έκλεψε» από την Γιουνάιτεντ με την μοίρα να τους φέρνει ξανά αντιμέτωπους για τα «μάτια» του Μάουντ. Ο άσος της Τσέλσι έχει συμβόλαιο έως και το καλοκαίρι του 2024 με το ESPN να αναφέρει ότι υπήρξε μικρή πρόοδος σχετικά με την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών τους τελευταίους μήνες.

Γενικότερα δεν υπάρχει και μεγάλη αισιοδοξία πως Μάουντ και Τσέλσι θα τα βρούνε κάτι που δίνει το δικαίωμα στην Λίβερπουλ και την Γιουνάιτεντ να παρακολουθούν όλο και πιο στενά τον 24χρονο Άγγλο μέσο.

Ο Μάουντ ειναι ιδιαίτερα σκληρός στις διαπραγματεύσεις, θέλει μεγάλη αύξηση στις απολαβές του ενώ δεν ειναι διατεθειμένος να δεσμευτεί με πολυετές συμβόλαιο. Αν η κατάσταση δεν αλλάξει γύρω απο τις διαπραγματεύσεις για νέα συμβόλαιο τότε η Τσέλσι το καλοκαίρι θα αρχίσει να ψάχνει προτάσεις για την πώληση του Μάουντ ώστε να μην φύγει τον Γενάρη ελεύθερος.

Και κάπου εκεί θα προκύψει και νέα… μάχη Λίβερπουλ-Γιουνάιτεντ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ