Πάει για νέο «μπαμ», με τον Νεϊμάρ, η Τσέλσι

Πάει για νέο «μπαμ», με τον Νεϊμάρ, η Τσέλσι

Δεν μπορεί να καθίσει σε ησυχία η Τσέλσι. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της « Le Parisien», η Τσέλσι και η Παρί Σεν Ζερμέν, συναντήθηκαν την περασμένη εβδομάδα, με σκοπό να συζητήσουν την μεταγραφή του Νεϊμάρ, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η Τσέλσι, ήταν πρωταθλήτρια στις δυο προηγούμενες  μεταγραφικές περιόδους, ωστόσο μοιάζει να είναι διατεθειμένη, να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο και τη νέα σεζόν.

Αυτό, διότι σύμφωνα με όσα αναφέρει, η γαλλική εφημερίδα, οι «μπλε» του Λονδίνου, θέλουν το ερχόμενο καλοκαίρι να κάνουν, το μεγάλο «μπαμ», με την απόκτηση του Νεϊμάρ, από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Διαβάστε επίσης: ΕΛ.ΑΣ για τα επεισόδια στο κλειστό του Αγίου Θωμά: «Επιθέσεις οπαδών σε αστυνομικές δυνάμεις, τέσσερις τραυματίες αστυνομικοί»

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ μάλιστα, πρόεδρος της Τσέλσι, Τοντ Μπόλι, συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα, με τον αντίστοιχο των «πρωτευουσιάνων», Νασέρ Αλ Κελαίφί, στην πόλη του φωτός, με αντικείμενο συζήτησης τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ.

Ο Νεϊμάρ βρίσκεται στην«blacklist», της Παρί, καθώς ήρθε σε κόντρα με τον αθλητικό διευθυντή Λουίς Κάμπος, με αποτέλεσμα οι φήμες να τον θέλουν, να έχει ενταχθεί, στους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε επίσης: Δεν είναι αστείο: Η ΕΠΟ κάνει πάρτι-μασκέ στο πάρκο Γουδή. Τι θα ντυθούν άραγε ο Τζακ και ο Μπαλτάκος;

Ο ίδιος ο 31χρονος άσος, θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier Leagueκαι ο ίδιος ο Μπόλι ετοιμάζει πρόταση για την απόκτησή του.

Συνολικά, η Τσέλσι ξόδεψε περισσότερα χρήματα για μεταγραφές, από όλες τις ομάδες σε Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία και Ισπανία. Με πιο δαπανηρή μεταγραφή, αυτή του ‘Εντσο Φερνάντες, με 121 εκατομμύρια ευρώ, από την Μπενφίκα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ