Πότερ: «Δεν είμαι εγώ το πρόβλημα της Τσέλσι»

Πότερ: «Δεν είμαι εγώ το πρόβλημα της Τσέλσι»

Ο τεχνικός της Τσέλσι, Γκρέιαμ Πότερ, πήρε θέση για την κριτική που δέχεται για τη φετινή εικόνα της ομάδας του.

Μόνο ασφαλής δεν νιώθει ο Γκρέιαμ Πότερ στον πάγκο της Τσέλσι, μετά την ήττα-σοκ στο Λονδίνο από την ουραγό της βαθμολογίας Σαουθάμπτον με 1-0, για την 24η αγωνιστική της Premier League. Οι «μπλε» παρά τα εκατοντάδες εκατ. ευρώ των μεταγραφών ηττήθηκαν ξανά και πλέον ο Άγγλος τεχνικός είναι στο επίκεντρο της κριτικής.

Η διοίκηση όμως τον στηρίζει και δεν σκοπεύει, τουλάχιστον προς το παρόν, να προχωρήσει στην αλλαγή τεχνικής ηγεσίας. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Λονδίνου, Τοντ Μπόλι, επικοινώνησε με τον Πότερ και τον διαβεβαίωσε πως τον εμπιστεύεται και τον στηρίζει απόλυτα.

Διαβάστε επίσης: H δικαίωση του Ολυμπιακού για Μπένετ, Μπαλτάκο και η απορία: Δεν μπορούν, δεν θέλουν ή και τα δύο μαζί…

Όλα βέβαια θα κριθούν από τα επόμενα αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Champions League, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Άγγλος κόουτς:

«Πολλοί θεωρούν πως εγώ είμαι το πρόβλημα στην ομάδα. Δεν συμφωνώ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν καταλαβαίνω την κριτική τους. Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να συνεχίσω να δουλεύω με την ίδια αφοσίωση ώστε η ομάδα να ξεπεράσει τα προβλήματα της. Τα επόμενα παιχνίδια είναι κρίσιμα για όλους μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ