Γκουαρντιόλα: «Εμείς φταίμε…»

Γκουαρντιόλα: «Εμείς φταίμε…»

O Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για την ισοπαλία με τη Λειψία, αλλά και τον Ερλινγκ Χάαλαντ.

O Πεπ Γκουαρντιόλα τόνισε σήμερα, μιλώντας στους δημοσιογράφους, ότι οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι πρέπει να βρίσκουν πιο συχνά τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο Χάαλαντ έχει σημειώσει 32 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις σε μια αξιοσημείωτη σεζόν στην Αγγλία, αλλά έχει σκοράρει μόλις μία φορά στους τελευταίους έξι αγώνες του.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Τώρα αρχίζουν τα (πολύ) δύσκολα

Ο 22χρονος Νορβηγός διεθνής επιθετικός, ήταν ιδιαίτερα αναποτελεσματικός απέναντι στη Λειψία στο Champions League μεσοβδόμαδα, με ένα σουτ στη εστία.

«Εμείς φταίμε», είπε ο Γκουαρδιόλα σήμερα (24/2) σε συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής (25/2) εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μπόρνμουθ στην Premier League.

«Ο Έρλινγκ ήταν καλός όλη τη σεζόν. Όταν τελειώσει το παιχνίδι ένα δευτερόλεπτο αργότερα ξέρω αν συμμετείχε κάποιος ή όχι, και ποιος θα έπρεπε να ασχοληθεί περισσότερο ή όχι. Δεν χρειάζομαι αριθμούς ή μετρήσεις για να ξέρω ακριβώς. Ναι φυσικά, εξαρτάται από εμάς. Πρέπει να τον ψάξουμε λίγο περισσότερο. Ο επιθετικός είναι η πιο δύσκολη θέση, έχει δύο αμυντικούς γύρω του και με τον Έρλινγκ είναι περισσότεροι. Είναι μια χαρά αν και είναι απογοητευμένος. Κι εγώ είμαι απογοητευμένος, η ευτυχία είναι υπερεκτιμημένη!», πρόσθεσε ο Καταλανός προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι.

Η Άρσεναλ διατηρεί προβάδισμα δύο βαθμούς από την Σίτι (54 έναντι 52), ενώ η -3η-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πέντε βαθμούς λιγότερους από τους Λονδρέζους.

«Όταν έφτασα εδώ, όλοι με προειδοποίησαν ότι δεν είναι το ίδιο με την Ισπανία ή τη Γερμανία, καλώς ήρθατε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ήταν μια κούρσα δύο αλόγων, αλλά τώρα επιτέλους υπάρχουν περισσότεροι», τόνισε ο Γκουαρντιόλα, ο οποίος συμπλήρωσε ότι ο μέσος Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος έχασε το ματς στη Λειψία, θα επιστρέψει αύριο, όχι όμως και οι αμυντικοί Τζον Στόουνς και Ομερίκ Λαπόρτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ