Γουέστ Μπρομ – Λίβερπουλ 2-2

Γουέστ Μπρομ – Λίβερπουλ 2-2

Παρά το γεγονός ότι η Λίβερπουλ ήταν μπροστά στο σκορ με 0-2 μέχρι το 79', στο τέλος λίγο έλειψε να χάσει, με τη Γουέστ Μπρομ να παίρνει πολύ σημαντικό βαθμό

Η Λίβερπουλ βρέθηκε στο 72′ να νικάει με 0-2, υποβιβάζοντας ουσιαστικά τη Γουέστ Μπρομ όμως μέχρι το 88′ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 2-2 και κέρδισαν «οξυγόνο», όμως πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να παραμείνουν στην κατηγορία.

Αυτό που έκανε σήμερα η Λίβερπουλ, μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί «αυτοκτονία». Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, όμως ότι έχτιζε σε όλο το παιχνίδι το γκρέμισε στο τέλος.

Οι Reds μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 4′ άνοιξαν το σκορ. Η Λίβερπουλ αναπτύχθηκε ωραία με τον Βαϊνάλντουμ να βρίσκει ωραία τον Ίνγκς και τον τελευταίο να πλασάρει τον Φόστερ για το 0-1.

Το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, με το δεύτερο μέρος να είναι εντυπωσιακό. Στο 72′ ο Μοχάμεντ Σαλάχ έκανε το 0-2, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Τσάμπερλέιν, δίνοντας στη Λίβερπουλ σαφέστατο προβάδισμα. Κάπου εκεί όμως, ο ρυθμός του παιχνιδιού άλλαξε εντελώς.

Ο Λίβερμορ μείωσε στο 79ο λεπτό δίνοντας ελπίδες στη Γουέστ Μπρόμ. Οι γηπεδούχοι πίεσαν, απείλησαν την εστία του Κάριους και τελικά δικαιώθηκαν στο 88′.  Ο Ροντον έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με ωραία κεφαλιά, κάνοντας το 2-2. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, λίγο έλειψε οι γηπεδούχοι να πετύχουν την ολική ανατροπή, όμως ο Κάριους πρόλαβε τον Λίβερμορ στο 92′.

Έτσι λοιπόν το 2-2 έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης με τη Λίβερπουλ να κάνει απροσδόκητη γκέλα και τη Γουέστ Μπρομ να διατηρεί μόνο μαθηματικές ελπίδες για παραμονή στην Premier League.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Γουέστ Μπρομ (Ντάρεν Μουρ) : Φόστερ, Νιόμ, Ντόουσον, Χεγκάζι, Γκίμπς (76′ Μπρούκ), Φίλιπς, Λίβερμορ, Μπράντ, ΜακΚλιν (71′ Έβανς), Ροντρίγκεζ (89′ Ρόμπσον-Κανού), Ρόντον.

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ) : Κάριους, Μορένο, Κλαβάν, Φαν Ντάικ, Γκόμεζ, Μίλνερ, Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Μανέ (66′ Τσάμπερλεϊν), Σαλάχ (84′ Λόβρεν), Ίνγκς (66′ Φιρμίνιο).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ