Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα: Νέο κύμα αποχωρήσεων από τη Λίβερπουλ…

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα: Νέο κύμα αποχωρήσεων από τη Λίβερπουλ…

Με τον Φιρμίνο να ανοίγει πρώτος την πόρτα της εξόδου του Anfield, οι Κεϊτά, Τσάμπερλεϊν και Αρτούρ γίνονται οι επόμενοι που αφήνουν τη Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, το δρόμο της εξόδου από την Λίβερπουλ, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, αναμένεται να δουν εκτός από τον Ρομπέρτο Φιρμίνο, που βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, ο Ναμπί Κεϊτά, ο Άλεξ Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν και ο Αρτούρ Μέλο.

Το συμβόλαιο του Αφρικανού κεντρικού μέσου ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, χωρίς να υπάρχουν μέχρι στιγμής συζητήσεις για οποιαδήποτε ανανέωση. Τη φετινή σεζόν έχει φορέσει τη φανέλα των «Κόκκινων», μόλις 13 φορές, γράφοντας 486 αγωνιστικά λεπτά, εξαιτίας και των τραυματισμών που αντιμετώπισε.

Διαβάστε επίσης: Euroleague: Η «μάχη» της κορυφής και το ματς «φωτιά» του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα

Προβλήματα τραυματισμών φέτος αντιμετωπίζει και ο Τσάμπερλεϊν, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και δεν φαίνεται πιθανό να συνεχίσει  υπό τις υπηρεσίες του Κλοπ. Με 11 εμφανίσεις, 456 λεπτά και 1 γκολ φέτος δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα στους «Ρεντς».

Ακόμη πιο σίγουρη φαίνεται η αποχώρηση από το Anfield, του Αρτούρ Μέλο που ήρθε ως δανεικός από την Γιουβέντους, την τελευταία μέρα της θερινής μεταγραφικής περιόδου για να συμπληρώσει τα κενά στο «κόκκινο» ρόστερ. Δεν κατόρθωσε να είναι αντάξιος των προσδοκιών και δεν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του. Έχοντας μπει στο χειρουργείο ήδη μία φορά φέτος, έχει αγωνιστεί μόλις 2 φορές με την πρώτη ομάδα της Λίβερπουλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ