Γουόκερ: Η Μάντσεστερ Σίτι ανέβαλε την ανανέωση του συμβολαίου του

Γουόκερ: Η Μάντσεστερ Σίτι ανέβαλε την ανανέωση του συμβολαίου του

Η Μάντσεστερ Σίτι ανέβαλε την ανανέωση του συμβολαίου του Κάιλ Γουόκερ λόγω προσβολής της δημοσίας αιδούς, σύμφωνα με δημοσίευμα βρετανικών ΜΜΕ.

Ο Κάιλ Γουόκερ ενδέχεται να πληρώσει ακριβά, έστω και με έμμεσο τρόπο την κίνησή του να δείξει τα γεννητικά του όργανα σε δημόσια θέα, όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στη δημοσιότητα, αφού η Μάντσεστερ Σίτι φέρεται να αναβάλει τις συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Άγγλος δεξιός οπισθοφύλακας βρίσκεται στο «στόχαστρο» των αγγλικών ΜΜΕ μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε και το οποίο της παρέας του. Ένα βίντεο που ενδέχεται να του επιφέρει επιπτώσεις.
Διαβάστε επίσης: Ο Χάμες, ο Φορτούνης, ο… Ανδρούτσος και το «παιχνίδι» του Μίτσελ στη μεσαία γραμμή!

Όσο το περιστατικό ερευνάται από τις αρχές για προσβολή δημοσίας αιδούς, κατηγορία που μπορεί να επιφέρει ποινή φυλάκισης μέχρι και δύο ετών, ο αρνητικός αντίκτυπος υποθηκεύει το μέλλον του διεθνούς δεξιού οπισθοφύλακα στους «πολίτες». Κι αυτό γιατί όπως αναφέρει η «Sun», η πλευρά του συλλόγου αποφάσισε να αναβάλει το ραντεβού που είχε κανονίσει με την πλευρά του Γουόκερ για να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι του 2024.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ