Έπος: Ο Γκουαρντιόλα έκανε παράπονα για την… Τζούλια Ρόμπερτς

Έπος: Ο Γκουαρντιόλα έκανε παράπονα για την… Τζούλια Ρόμπερτς

Μετά την επτάρα της Μάντσεστερ Σίτι και την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League απέναντι στη Λειψία, ο Πεπ Γκουαρντιόλα είχε διάθεση για χιούμορ και εξέφρασε την απογοήτευσή του από την... Τζούλια Ρόμπερτς.

Η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε τη Λειψία στη ρεβάνς της φάσης των «16» του Champions League με 7-0, με τον «εξωγήινο» Χάαλαντ να πετυχαίνει 5 γκολ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, όπως είναι λογικό, ο τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας ήταν αρκετά ευδιάθετος στη συνέντευξη Τύπου και με χιουμοριστική διάθεση, σχολίασε πως ακόμα κι αν κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο με τους «Πολίτες» θα είναι αποτυχημένος καθώς ένα από τα είδωλά του στη ζωή τον έχει πληγώσει αρκετά στο παρελθόν, αναφερόμενος στην ηθοποιό Τζούλια Ρόμπερτς που στο παρελθόν έχει εκφράσει στην αγάπη της για την άλλη ομάδα του Μάντσεστερ, τη Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε επίσης: 10 Ευρωπαϊκά σε 12 χρόνια: Η «χρυσή» εποχή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού

«Στο Champions League είμαι μια αποτυχία. Ακόμα κι αν το κατακτήσω τρεις διαδοχικές φορές θα είμαι μια αποτυχία. Έχω τρία είδωλα στη ζωή μου: Τον Μάικλ Τζόρνταν, τον Τάιγκερ Γουντς και την Τζούλια Ρόμπερτς.

Εκείνη πριν κάποια χρόνια ήρθε στο Μάντσεστερ. Όχι όταν «βασίλευε» ο Σερ Άλεξ, αλλά όταν ήμασταν καλύτεροι από τη Γιουνάιτεντ. Κι όμως πήγε να δει τη Γιουνάιτεντ, δεν ήρθε σε εμάς. Για αυτόν τον λόγο, ακόμα και το να κερδίσω το Champions League δεν μπορεί να συγκριθεί με το γεγονός ότι η Τζούλια Ρόμπερτς ήρθε στο Μάντσεστερ αλλά δεν ήρθε να δει εμάς. Δεν μπορεί να συγκριθεί με την απογοήτευση που ένιωσα», ανέφερε ο Καταλανός.

Οι διαχειριστές μάλιστα των social media των «Κόκκινων Διαβόλων» δεν έχασαν την ευκαιρία να «πικάρουν» τον Γκουαρντιόλα, υπενθυμίζοντας την επίσκεψη της διάσημης ηθοποιού του Χόλιγουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ