Χωριστοί δρόμοι για Μάουντ και Τσέλσι – Πολλοί οι ενδιαφερόμενοι (pic)

Χωριστοί δρόμοι για Μάουντ και Τσέλσι – Πολλοί οι ενδιαφερόμενοι (pic)

Το καλοκαίρι αναμένεται να ολοκληρωθεί η συνεργασία του Μέισον Μάουντ με την Τσέλσι, με τον Άγγλο να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του νησιού.

Ο Μέισον Μάουντ, όπως όλα δείχνουν στο φινάλε της σεζόν θα αποχωρήσει από την Τσέλσι. Ο Άγγλος διεθνής ποδοσφαιριστής θα αποχωριστεί τον σύλλογο που τον μεγάλωσε, μιας και το ξεκίνημα της καριέρας του έγινε στις ακαδημίες των «Λονδρέζων».

Πριν από λίγο καιρό ο Μάουντ άλλαξε ατζέντη, με τον νέο υπεύθυνο σε αυτή τη θέση Νιλ Φιούνινγκς να προσπαθεί να διαπραγματευτεί με τη Τσέλσι, προκειμένου οι «Μπλε» να μην ζητήσουν υπέρογκο ποσό σε ενδεχόμενη μετακίνηση του παίκτη.

Διαβάστε επίσης: Σακίλ ΜακΚίσικ: Shaq attack… από παντού (vid)

Σίγουρα το όνομα του Άγγλου 24χρονου μεσοεπιθετικού δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο στην ποδοσφαιρική αγορά, καθώς μπορεί να προσφέρει λύσεις και να αποτελέσει βασικό γρανάζι σε οποιαδήποτε ομάδα και αν πάει. Ενδιαφέρον, σύμφωνα με δημοσιεύματα έχουν εκφράσει ήδη τόσο η Μάντσεστερ Σίτι, που μπορεί να ψάχνει για τον αντικαταστάτη του Ντε Μπρόινε  για την επόμενη δεκαετία, όσο και η Λίβερπουλ που χρειάζεται ενίσχυση στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Το ταξίδι με τα χρώματα της Τσέλσι αναμένεται να ολοκληρωθεί για τον Μέισον Μάουντ μετά από την καλύτερή του σεζόν με τα χρώματα της ομάδας πέρυσι, έχοντας 13 γκολ και 16 ασίστ σε 50 συμμετοχές, ενώ φέτος οι τραυματισμοί και οι αλλαγές προπονητών δεν τον έχουν αφήσει να βρει το καλό του πρόσωπο. Σε μόλις 32 εμφανίσεις, έχει 3 γκολ και 6 ασίστ, γεγονός που τον έχουν οδηγήσει να έρχεται τις περισσότερες φορές από τον πάγκο.

Η μετακίνησή του θα είναι η πρώτη μεγάλη μεταγραφή που πραγματοποιεί, μιας και τόσο στην Ολλανδική Φιτέσε, όσο και στην Ντέρμπι Κάουντρι που υπό τις οδηγίες του Φρανκ Λάμπαρντ ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, είχε πάει ως δανεικός.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ