Άρσεναλ – Κρίσταλ Πάλας 4-1: Τεσσάρα και +8 οι «κανονιέρηδες»

Άρσεναλ – Κρίσταλ Πάλας 4-1: Τεσσάρα και +8 οι «κανονιέρηδες»

Η Άρσεναλ διέλυσε με 4-1 την Κρίσταλ Πάλας και ξέφυγε με οκτώ βαθμούς από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι που έχει ματς λιγότερο.

Έκτη σερί νίκη για την Άρσεναλ στην Premier League! Οι «κανονιέρηδες» επικράτησαν εύκολα με 4-1 της Κρίσταλ Πάλας στο «Emirates» και ξέφυγαν με +8 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι που έχει όμως ένα ματς λιγότερο.

Η Κρίσταλ Πάλας ήταν η ομάδα που έφτασε πρώτη κοντά στο γκολ όταν στο 11ο λεπτό το σουτ του Ζαχά σταμάτησε στο δοκάρι του Ράμσντεϊλ. Η Άρσεναλ άρχισε να ανεβαίνει σταδιακά στα επόμενα λεπτά και στο 29′ έκανε το 1-0 από σέντρα του Σακά και γκολ του Μαρτινέλι με διαγώνιο σουτ.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 74-76: Θρύλος ξανά στο ΟΑΚΑ και… 12-0

Στο 43′ ο Σακά έκανε το 2-0 από δύσκολη γωνία και στο 55′ ο Τζάκα έγραψε και το 3-0 «καθαρίζοντας» ουσιαστικά το ματς. Η Πάλας αντέδρασε και μείωσε σε 3-1 στο 63′ με κοντινό πλασέ του Σλουπ και το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Σακά στο 74′.

Άρσεναλ: Ράμσντεϊλ, Γκάμπριελ (87’ Κίβιορ), Χόλντινγκ, Γουάιτ (83’ Ζορζίνιο), Ζιντσένκο (65’ Τίρνεϊ), Παρτέι, Τζάκα, Έντεγκααρντ, Σακά, Τροσάρ (65’ Ζεσούς), Μαρτινέλι (83’ Σμιθ Ρόου)

Κρίσταλ Πάλας: Γουίτγουορθ, Άντερσεν, Γκουεχί, Γουόρντ, Μίτσελ, Μιλιβόγιεβιτς (65’ Χιουζ), Σλουπ (82’ Αχαμαντά), Ντουκουρέ, Ολίσε (82’ Εζέ), Ζαχά, Εντουάρ (65’ Αγιού).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ