Άρσεναλ : Το σημάδι παραμονής του Μπεγερίν

Άρσεναλ : Το σημάδι παραμονής του Μπεγερίν

Πρόθυμος να μείνει στην Άρσεναλ γι' αρκετά χρόνια ακόμη φαίνεται πως είναι ο Έκτορ Μπεγερίν.

Η κατάσταση στην Άρσεναλ μπορεί να δείχνει αβέβαιη μετά την ανακοίνωση του Αρσέν Βενγκέρ ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τις τάξεις των Κανονιέρηδων, αλλά αυτό δεν ισχύει και για τον Έκτορ Μπεγερίν.

Ο Ισπανός μπακ φέτος και πέρυσι δεν ήταν από τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές των Κανονιέρηδων, αλλά ακόμη και έτσι ήταν από τους καλύτερους, με αποτέλεσμα να κάνει αρκετές ομάδες να δείξουν ενδιαφέρον.

Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι ήταν μόνο μερικές από εκείνες που οι φήμες τις ήθελαν να τον έχουν από κοντά και να προσπαθούν να τον πείσουν να βαρέσει… κανόνι στους Κανονιέρηδες. Αλλά όλες οι προσπάθειές τους έπεσαν στο κενό. Μάλιστα, ο Ισπανός δεξιός μπακ έχει σκοπό να παραμείνει στην Άρσεναλ γι’ αρκετά χρόνια ακόμη.

Γι’ αυτό το λόγο θέλει από του χρόνου και έπειτα να φοράει τη φανέλα με το νούμερο «2» πίσω της. Ένας αριθμός που σημαίνει πολλά για τον Μπεγερίν. Αξίζει να επισημάνουμε πως ο Ίβηρας αμυντικός ήταν μία από τις τελευταίες ανακαλύψεις του Αρσέν Βενγκέρ με τον Αλσατό να τον «τσιμπάει» από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, όπως είχε κάνει και με τον Σεσκ Φάμπρεγας παλαιότερα και στη συνέχεια να τον κάνει βασικό και αναντικατάστατο στους Λονδρέζους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ