Η Μαρσέιγ αντάμειψε δύο παιδιά που μάζεψαν τα σκουπίδια μετά την άφιξη του Σάντσες (Pic)

Η Μαρσέιγ αντάμειψε δύο παιδιά που μάζεψαν τα σκουπίδια μετά την άφιξη του Σάντσες (Pic)

Η Μαρσέιγ έδειξε πως ξέρει να εκτιμάει τις σωστές πράξεις και αποφάσισε να κάνει ένα δώρο σε δύο παιδιά που μάζεψαν τα σκουπίδια μετά την άφιξη του Σάντσες

Η Μαρσέιγ κατάφερε να κάνει δικό της τον Αλέξις Σάντσες και οι οπαδοί της έδειξαν τον τεράστιο ενθουσιασμό τους για την προσθήκη του Χιλιανού αστέρα, κατά την άφιξη του στη Μασσαλία.

Συγκεκριμένα, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο αεροδρόμιο έτσι ώστε να υποδεχθεί τον νέο παίκτη της ομάδας ο οποίος προκάλεσε ντελίριο, και η ατμόσφαιρα είχε πάρει φωτιά από τους τρισευτυχισμένους φιλάθλους.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τι περιμένει από τους ομίλους – Τα γκρουπ δυναμικότητας σε Europa και Conference League

Όμως το αεροδρόμιο μετά την αποχώρηση τους θύμιζε «βομβαρδισμένο τοπίο» καθώς δεν σκέφτηκαν να μαζέψουν τα σκουπίδια τους και τα άφησαν εκεί δημιουργώντας μια πολύ άσχημη εικόνα η οποία αν μη τι άλλο έθιγε και την ομάδα.

Ο Αλεσάντρο και ο Ραγιάν δεν ήθελαν να συμβεί κάτι τέτοιο και επίσης δεν θεώρησαν σωστό να μείνει το αεροδρόμιο με τα σκουπίδια των φίλων της ομάδας τους και να αναγκαστεί κάποιος που δεν ευθύνεται να τα μαζέψει.

Έτσι πήραν την απόφαση και καθάρισαν οι ίδιοι τον χώρο που είχε «λεηλατηθεί» δίνοντας το σωστό παράδειγμα αλλά και δείχνοντάς ποιο είναι το παράδειγμα προς αποφυγή.

Η Μαρσέιγ που έμαθε για την πράξη των δύο νέων δεν την προσπέρασε και αποφάσισε να τους ανταμείψει χαρίζοντας τους από μια φανέλα του Αλέξις Σάντσες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ