«Ασπίδα» Ζλάταν για Κόντε: «Μερικές φορές κοστίζει το να είσαι ο εαυτός σου»

«Ασπίδα» Ζλάταν για Κόντε: «Μερικές φορές κοστίζει το να είσαι ο εαυτός σου»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς του πήρε το μέρος του Αντόνιο Κόντε, που μετράει... μέρες στην Τότεναμ μετά τις δηλώσεις που έκανε για τους παίκτες του.

Ο Αντόνιο Κόντε, βρίσκεται στο επίκεντρο της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας, μετά από δηλώσεις που έκανε για τους παίκτες της Τότεναμ, με τον Ιταλό να βρίσκεται με το… ενάμισι πόδι εκτός ομάδας. Ποιος καταλληλότερος να μιλήσει για αυτόν, από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που σε όλη του τη ζωή, δεν μπήκε ποτέ σε καλούπια;

Ο Κόντε, είδε τους παίκτες του να προηγούνται με 3-1 κόντρα στην ουραγό Σαουθάμπτον, με τους Άγιους τελικά να κάνουν επική ανατροπή και να ισοφαρίζουν σε 3-3! Αυτό προκάλεσε την οργή του Ιταλού τεχνικού που βλέπει την ομάδα του να χάνει έδαφος στη μάχη της 4άδας που οδηγεί στο Champions League.

Διαβάστε επίσης: Εβαλε την… κασέτα ο Λουτσέσκου: «Μας έφαγαν πολλούς βαθμούς φέτος»

«Δεν είμαστε ομάδα. Είμαστε έντεκα παίκτες που βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Βλέπω παίκτες εγωιστές, παίκτες που δεν θέλουν να βοηθάει ο ένας τον άλλο και δεν παίζουν με την καρδιά τους. Μέχρι τώρα προσπαθούσα να κρύψω την κατάσταση αλλά τώρα, όχι πια». Αυτή ήταν η δήλωση που έχει φέρει τον Κόντε ένα βήμα πριν την απόλυση, με την οργή του κόσμου να έχει χτυπήσει κόκκινο και τα αγγλικά media να έχουν βγάλει ήδη τους πιθανούς αντικαταστάτες!

Σε όλον αυτόν τον χαμό επέλεξε να συμμετάσχει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που βρέθηκε και πάλι στο προσκήνιο με το γκολ που πέτυχε με τη Μίλαν και με την επανάκλησή του στην εθνική Σουηδίας. Ο «Ίμπρα», μιλώντας στο Sky Sports για το θέμα αυτό, πήρε ξεκάθαρα το μέρος του Κόντε, έχοντας πολλές φορές στο παρελθόν βρεθεί σε δύσκολη θέση και ο ίδιος για πράγματα που έκανε και είπε…

«Ο καθένας λειτουργεί με τον δικό του τρόπο. Κάποιος προσπαθεί να γίνει ηθοποιός, να προσποιηθεί. Κάποιος είναι ο εαυτός του, κάποιος προσπαθεί να είναι τέλειος. Πιστεύω στο να είσαι ο εαυτός σου και μερικές φορές πληρώνεις γι’ αυτό γιατί δεν θέλει να ακούσει αυτά που λες ο κόσμος. Προτιμώ να είμαι ο εαυτός μου και να εκφράζομαι όπως νομίζω και όπως θέλω. Όλοι δουλεύουμε με τον δικό μας τρόπο ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ