Τσέλσι : «Χρυσάφι» για Κουλιμπαλί

Τσέλσι : «Χρυσάφι» για Κουλιμπαλί

Πρόθυμη να βάλει το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη, ώστε να αποκτήσει από τη Νάπολι τον Καλιντού Κουλιμπαλί που κάνει απίθανη σεζόν με τους Ιταλούς είναι η Τσέλσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Τσέλσι, ενόψει του καλοκαιριού φαίνεται πως είναι ο Καλιντού Κουλιμπαλί. Ο στόπερ της Νάπολι κάνει απίθανη σεζόν με τους Παρτενοπέι φέτος. Κάτι που επιβεβαίωσε και με το γκολ που σημείωσε απέναντι στη Γιουβέντους με κεφαλιά, δίνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Όπως αναφέρουν αγγλικά ΜΜΕ οι Μπλε θέλουν έναν κεντρικό αμυντικό που να έχει δύναμη, αλλά και τεχνική με τον Σενεγαλέζο στόπερ να φαντάζει ιδανική περίπτωση για τους Λονδρέζους.

Άλλωστε ο Αντόνιο Κόντε έχει ιδιαίτερη αδυναμία στους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα μετόπισθεν και έχουν περάσει από τη Serie A. Ωστόσο, η περίπτωση του Κουλιμπαλί μόνο εύκολη δεν φαντάζει και αυτό γιατί οι Παρτενοπέι θα τον πουλήσουν πολύ ακριβά.

Οι Ιταλοί θέλουν να βάλουν πολλά εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία τους. Γι’ αυτό το λόγο και δεν είναι πρόθυμοι να τον πουλήσουν αν στα χέρια τους φτάσει μία πρόταση που να μην ξεπερνάει τα 60 με 70 εκατομμύρια ευρώ. Άλλωστε πιστεύουν πως ο Κουλιμπαλί που έχει κάνει φέτος σπουδαία ματς με τη φανέλα τους θα μπορέσει άμεσα να φέρει προτάσεις και από άλλους συλλόγους της Ευρώπης που ενδεχομένως να προσφέρουν περισσότερα χρήματα σε σχέση με την Τσέλσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ